Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Første Biografoplevelse?

Fri debat → Første Biografoplevelse?

Anonymuser/0
Anonymuser/0 8 år siden

Jeg ved ikke om det her spørgsmål har været oppe før herinde på Kino.dk, men jeg fandt det inde på Biozonens Facebook-side, og tænkte at det kunne være interessant at høre om hvilken film der var den første brugerne på Kino.dk så i biografen?

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

... var i 2004 hvor jeg var inde og se Disneys Bjørnebrødre i BioCity Århus med min mor og stor bror. Jeg var 7år og glemmer aldrig hvor underligt, men også hyggeligt det var at sidde i biografens mørke med andre mennesker, der virkede til at have det lige så sjovt som jeg havde det!
En fin start på flere biografbesøg, herfra!

Wayne

Jeg er faktisk ikke sikker på at der har været en tråd om den første film, man har set.

Min første film var, sjovt nok, også en Disney film. Det var Junglebogen, og jeg så den i Fotorama (i dag hedder den bare Biffen) i Odder hvor vi lige var flyttet til fra Aarhus. Og jeg var nok også 6 eller 7 år gammel. Den gjorde et kæmpe indtryk på mig, og er stærkt medvirkende til at jeg beskæftiger mig så meget med film, som jeg gør.

Du kan læse mere om mig og Disney i min nye Blog, her på Kino;

http://www.kino.dk/blogs/2013/06/blog-disney-meget-mere-end-en-mus-og-en...

DaviMi

Jeg synes det er vildt, at folk kan huske den slags. Jeg kan godt mindes at have set Shrek i biografen med min far og søster, men da var jeg 11 og jeg husker ikke oplevelsen som sådan - bare at vi var inde at se filmen.

Harry Potter var altid en oplevelse, fordi det var en familietradition. Men igen - jeg kan ikke huske andet end, at jeg rent faktisk var inde at se de første 3 med både moren, faren og søsteren.

Ellers skal jeg helt frem til 13-14års-alderen, hvor jeg selv begyndte at se mange film. Blandt film som 'Ringenes Herre - Kongen vender Tilbage', 'Harry Potter og Fangen fra Azkaban' og 'Shrek 2' var det sjovt nok 'The Day After Tomorrow', der var den største oplevelse: filmen var anderledes, end hvad jeg ellers så, jeg så den sammen med halvfremmede i England uden undertekster og vi var ikke særlig mange i biografen.

Mads

Var faktisk en Disney film! Det var Tigerdyrets Familiefest, og jeg så den i Gentofte Kino. Jeg var kun 2 år gammel, og jeg var meget fascineret af det store lærred, og den store sal. Jeg kan selv huske det faktisk (utroligt nok) :D

jonuser/927757

Jeg er ikke sikker på det var den første, men i hvert fald en af de første. Jeg var vel 6 år, og skulle ind og se en Peter Plys film med min ven. Vi kom til at gå ind i den forkerte sal, hvor en anden film var gået igang, og inden vi gik ud nåede vi at se en mand få kappet hovedet af... Det var det eneste jeg kunne tænke på gennem hele Peter Plys filmen, og efter filmen var det det eneste vi snakkede om... Det var skam en meget interessant oplevelse, hehe.. :-D

S. Rico

For mig var det også en Disneyfilm. Nemlig deres Robin Hood version med nuttede ræve, truende næsehorn og en tommelfingersuttende løve som Prins John.

Jeg kan huske, at jeg syntes at det var neglebiddende spændende - ja nærmest uhyggeligt - da Robin Hood og hans følge brød ind på Prins Johns kammer om natten og stjal alle pengene, mens prinsen lå og sov, og slangen var lige ved at afsløre det hele. Uha, en gyser! :-)

Det var tilbage i midten af 1970'erne.

Katja

Det har ikke været den allerførste, men den første biografoplevelse jeg decideret kan huske, var "Løvernes Konge" dengang den udkom. Jeg var dengang enebarn i hele min familie og da alle voksne gerne ville se den, men ikke kunne enes om en dag, endte jeg med at se den syv gange i alt fra Palads til den lokale biograf her i byen. Og alle gangene var lige magiske. Jeg stortudede når Mufasa døde og til slutningen.

Da den så endelig (!) kom på VHS-bånd (ja, det var dengang *mimre mimre*) havde jeg spinket og sparet i måneder, af mine lommepenge. Den lokale FONA gav en gratis plakat med til de X antal første kunder, så min mor måtte tage mig med derned allerede inden de åbnede, så jeg kunne være sikker på at få min plakat. Og jeg var SÅ stolt, da jeg var den første i hele butikken og fik både VHS og plakat og betalte helt selv af mine egne lommepenge.

Den dag i dag er Løvernes Konge stadig min absolutte Disney-favorit og den der er tilknyttet flest minder.

Rasmus

i 2006 hvor jeg var inne og se Pixar Disney filmen Biler med min far. Jeg blev enormt vild og interesseret i biler efter den vilde og underholdende oplevelse!!

Signe_B

Tror den første film jeg så i biografen var Tarzan, men kan slet ikke huske noget fra den tur da jeg kun var 2 år, så den første rigtige biograftur jeg kan huske var da jeg var inde og se Spirit i 2002 :-)

The Womanuser/8031

Kan tydeligt huske hvordan det var og sidde og stortude og smågrine til den MEST uforglemmelige science fiction film NOGENSINDE!!!
Så den 3 gange i biografen ;-) <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.