Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Filmtitel søges

Fri debat → Filmtitel søges

Rikke
Rikke 2 år siden

Søger en navnet på en film jeg så i TV for nok 7-8 år siden. Det var en engelsk kærlighedskomedie, men det eneste jeg husker fra filmen er en scene, hvor en mand står neden for kvindens vindue, nøgen og med en rose mellem ballerne mens han synger en kærlighedsserenade. Ikke meget at gå efter, men kan nogen mon hjælpe?
Tak
Rikke

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rikke

Tusind tak Camie, men jeg husker den som en enkelt film og ikke en serie, så jeg tror det desværre ikke. Ved du specifikt, at der en sådan scene i sn af de mange afsnit?

Camie

På linket til Wikipedia er der et billede af præcis den scene. Som jeg læser det er scenen med i det første afsnit (de skriver "Pilot" i beskrivelsen).

Jeg er dog lidt usikker, da der på IMDB findes en del "Cold Feet" og serien ser ud til at strække sig over 15 år and counting.

Camie

Jeg har også fundet dette Youtube-klip med den scene ca. 3 min. inde.

https://www.youtube.com/watch?v=jBfc0oEKLVY

Rikke

Camie, du er fantastisk

Rikke

den kom for hurtigt afsted. Selvom jeg skrev tre linier viser den ene?

Camie

Altid en fornøjelse at kunne hjælpe, og superdejligt at du gad melde tilbage om det var den rigtige film. Det er desværre ikke alle, der gør sig den lille ulejlighed og man er jo altid spændt på om det er lykkedes at løse mysteriet.

God fornøjelse med filmen hvis du finder den et sted.

Christina

Jeg har ledt efter titlen på en spansk jeg så for 5-6 år siden. Det er ikke børnehjemmet. Det handler om en dreng som bliver væk under sin fødselsdag og hvordan moren efterfølgende bliver ved med at påstå at hun kan høre drengen i huset selvom de har ledt overalt efter ham.

Camie

Det er ikke lykkedes at finde nogen film, som passer 100% på beskrivelsen. Det tætteste jeg kan kommer er filmen "Pay the ghost" (2015), men det er lidt et skud i tågen.

https://www.imdb.com/title/tt3733778/?ref_=nv_sr_1
https://en.wikipedia.org/wiki/Pay_the_Ghost

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter