Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

En film om en dreng og en død fugl?

Fri debat → En film om en dreng og en død fugl?

Tim
Tim 1 år siden

Jeg så engang for nogle år siden ca. 2098-2003 en film/kortfilm? om en dreng der finder en død fugl.

Jeg ved ikke om dette er en film, kortfilm eller fra en serie da jeg ikke er sikker på, at jeg så det hele. Jeg har forsøgt at søge på nettet efter denne film og jeg har spurgt min ældre søster om hun kan genkende filmen, men alt uden held..

Jeg husker bare, at jeg kedede jeg den dag og satte mig foran fjernsynet med min søster, som sad og så et eller andet program efter det var slut skiftede hun kanal og så så vi denne her film, som jeg leder efter, det som jeg husker fra filmen er følgene.

En dreng løber hjem (fra skole måske) og det regner undenfor. Imens drengen løber hjem ser han en død fugl. Han tager den døde fugl med sig hjem. Han kommer indenfor og går over til sin lille søster, der tegner/skriver i en bog og lytter til en eller anden musik i et stereoanleg på gulvet. Drengen viser sin lille søster den døde fugl, men hun ignorerer ham, som om han ikke er der. Drengen prøver så at slukke for musikken, men lille søsteren trykker bare på "play" knappen og tegner/skriver igen. Drengen slukker for musikken igen og lille søster tænder igen for musikken, hvorefter drengen råber ad hende, at hun skal skride (noget i den stil) så løber lille søsteren ud af rummet.

Drengen går så udenfor huset igen og bliver kørt over eller næsten kørt over af en bil. Drengen kommer så ind igen hvor han ser moderen og lille søsteren og (to mænd,tror jeg) side ved et bor hvor de alle sammen er stille. Så begynder drengen at skrige og kaster den døde fugl. Fuglen ræmmer et spejl og spejlet knuses i flere stykker. Mændene der sad ved boret kommer over og kigger på det knuste spejl. Hvorefter jeg så tror at drengen finder ud af, at han sikkert er død fordi de andre ikke lægger mærke til ham.

Er der nogen der kan genkende den her film/kortfilm?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Selvom du giver en rigtig fin og meget detaljeret beskrivelse dukker der ikke lige umiddelbart noget op. Det nærmeste jeg kan komme på en sandsynlig kandidat er filmen "The Invisible" (2007).

http://www.imdb.com/title/tt0435670/synopsis?ref_=ttpl_pl_syn

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Invisible_(film)

Ser det bekendt ud?

Trine

Filmen hedder 'Udenfor'. Vi havde den som VHS-bånd på skolebiblioteket. Jeg kan desværre ikke finde den online.
Super god undervisningsfilm, når man underviser i kortfilm - og har tema om døden.

https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/film/udenfor

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter