Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Den hurtige nyhed

Fri debat → Den hurtige nyhed

Niclas Dalby
Niclas Dalby 2 år siden

En vild antagelse på denne side er, at de fleste godt kan lide film og er interesseret i filmverdenen. Lige så mange ved nok også, at denne verden er stor og kan virke uoverskuelig med alle de rygter, nyheder, teaser, trailers og meget andet, der konstant bliver leaked eller offentliggjort.
Mange på Kino er glade for de nyheder, der lander på forsiden (det er tydeligt at se ud fra alle de hjerter, de forskellige indslag får), men forsiden kan retfærdigvis ikke dække alle nyheder. Jeg tænkte det derfor kunne være interessant at lave en tråd, hvor man, hvis man falder over en hurtig nyhed, et rygte, en teaser eller andet, kan smide den og lade folk se og reagere på nyheden, hvis de finder det nødvendigt. Det behøver ikke være store nyheder, der chokerer alt og alle, men kan også være små interessante citater fra skuespillere eller instruktører.
En grund til jeg føler det kunne være interessant at lave sådan en tråd er netop fordi ikke alle ved hvor de skal søge for at finde nyheder om en given film.
Jeg vil så vidt muligt også selv sørge for at smide diverse nyheder ind i tråden, når jeg falder over noget og jeg håber alle jer andre vil være med til at bidrage med dette.

Stem op!
841
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Som nogle af jer nok ved, så har filmen fået en r-rating, så vi kan forvente en masse vold og spændende muligheder - jeg håber blot det ikke bliver et "smålig" r-rating, hvor filmen kun lige skraber overfladen.
Der ud over finder den sted i fremtiden og påtager sig en western-tone.

Simon

Har hørt noget med at TV2's anmelder har sagt at Neighbors 2 skulle være den værste filmoplevelse hun havde haft. En sequel med Seth Rogen hvor den første ikke blev taget godt i mod af publikum kunne vist kun få dårlige anmeldelser, men til gengæld: De værdsætter overhoved ikke en "slå-hjernen-af" film som f.eks. komedier eller actionfilm.

Niclas Dalby

De første Apocalypse anmeldeser er landet og de er noget blandede. Den har pt. 45% på Rottentomatoes og ligger forholdsvis middel hos mange amerikanske anmeldere.
http://www.rottentomatoes.com/m/x_men_apocalypse/

Niclas Dalby

Ifølge flere rygter skulle en trailer for filmen lande i morgen (Onsdag d. 11 maj) sammen med en række nye billeder.

Fassbender har også fortalt lidt om hans karakter:
“Callum doesn’t belong to anything, doesn’t have a family. We thought it would be interesting to have somebody that was disconnected be faced with what it means to join something so sacrificial.”

Hvis filmen bliver en succes lader det til Kurzel vil udvide historien til en trilogi.

Wayne

Jeg havde mine bange anelser om Apocalypse, så jeg er ikke overrasket. En film som ser ud til at læne sig alt for meget op af CGI - og ødelæggelser i massevis. Det har vi altså set alt for mange gange. Jeg har set de andre i biffen, men jeg er virkelig i tvivl om jeg skal afsted, denne gang.

Niclas Dalby

Ridley Scott og holdet bag sidste års The Martian finder sammen om en kommende filmatisering af historien "Wraiths of the Broken Land"
Ud over de to ovennævnte finder vi også Simon Kinberg, Michael Schaefer og Aditya Sood.

Historien beskrives (på engelsk) som værende:
"A group of men assemble and storm across the badlands to find their captive sisters, doing anything they deem necessary to achieve their goal. Lives, ethics and sanity are imperiled during the wild, brutal struggle that ensues and nobody is safe."

Niclas Dalby

Dwayne "The Rock" Johnson har tilsyneladende bekræftet at Jack Black er blandt rolleindhaverne i den kommende Jumanji-remake

Niclas Dalby

Det vides ikke hvilken rolle hun vil spille endnu, men Carla Juri, kendt fra Wetlands, er casted til Blade Runner 2.
Der ud over har vi også Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright, Dave Bautista, Ana de Armas og Sylvia Hoeks til at medvirke i Denis Villeneuves kommende efterfølger.

Niclas Dalby

Efterfølgeren til Pacific Rim har fået fat i manuskriptforfatteren til Jurassic World, Derek Connelly.
Der var i starten rygter om at Guillermo del Toro skulle vende tilbage og senere hen Steven DeKnight fra første sæson af Daredevil, men valget er nu end på førstnævnte.

Niclas Dalby

Det ser ud til Godzilla 2 nu står uden instruktør da manden, der oprindeligt skulle instruere filmen, Gareth Edwards, har trukket sig tilbage. Han vil hellere arbejde på nogle mindre projekter.
Det var Gareth Edwards, der instruerede den første Godzilla film (2014) hvilket fik ham hyret til at instruere den kommende Rogue One.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter