Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Darkest Hour

Fri debat → Darkest Hour

Moviegoer
Moviegoer 12 måneder siden

I dag var jeg til forpremiere på Darkest Hour med Gary Oldman i hovedrollen som Churchill. Heldigvis gav jeg jeg kun 45 kr for billetten for sjældent har en film irriteret mig så meget som denne.

Portrættet af Churchill som den distræte og alkoholiserede premierminister, der i ensom majestæt færdes i en dum og uforstående omverden, kammede over i et trættende helte-portræt, som kedede mig.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Antaeus

Kan du komme det lidt nærmere.

Jeg har set flere dokumentarudsendelser om Churchill og har næsten lige læst den gamle tegneseriebiografi om Churchill. Den var særdeles underholdende og med en af mine favorittegnere, Frank Bellamy, der regnes for en af Englands bedste tegnere gennem tiderne.

Jeg har altid været særdeles interesseret i 2. Verdenskrig, herunder især Churchill og har bestemt tænkt mig at se denne film. Kan du komme nærmere ind på hvad du synes er galt og hvad der er godt uden at komme med alt for mange spoilers? Det er svært at komme uden om at han er en stor helt og sådan skal filmen vel også fremstå, men overgør de det eller hvad er det helt nøjagtig det går galt for dem?

Henriette69

Nu endte W.C jo med at være helten....... men synes Oldman rammer ret præcist med sit portrættering af den distræte,upopulære, mumlende, selv-tvivlende og til alle tider tørstige Churchill.

yelvauser/912146

Jeg er helt uenig med Moviegoer. Følte mig underholde fra første øjeblik. Filmen virker, fortæller også om tiden og de andre aktører. Gary Oldman er fantastisk som Churchill. Man får et rimeligt indblik i hvordan det var at være sammen med Churchill. Jeg var helt klar på at se en fortsættelse og blev så informeret om at der på Netflix vises The Crown som er i samme boldgade.

Mathias

Jeg er enig med Yelva. Filmen fangede mig med det samme, men jeg kan også godt forstå hvad du mener Moviegoer. Filmen kammede desværre over i et helte portræt.

Camillauser/138272

-så hellere en tegneseriehelt, måske?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter