Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

"cigaret brænd mærker"

Fri debat → "cigaret brænd mærker"

Nogenuser/12232
Nogenuser/12232 11 år siden

hej.
Jeg har tænk over om de små mærker der er i højre top på film i biografen. Og det er dem som der bliver snakket om i David finchers film fight club. og i denne film er det Tyler Durden (Brad Pitt) som arbejder som mange ting men i hans job som en form for film programmør hvor han fortæller om de små mærker eller cigaret mærker" og de mærker fortæller ham hvornår han skal vende filmen. men hvad er det i virklighedden ?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan Friberg

Det er et mærke til at vise at en akt(enkelt filmstrimmel på omkring 14 til 20 minutter) er slut. Det har ikke så stor betydning i dag da hele filmen samles inden forestilingen og lægges på et tallerken. Men i gamle dage brugte man mærkerne til at se hvornår men skulle starte den anden kinomaskine og hvornår man skulle skifte til den. Og det er vist kun i Fight Club det heder cigaret brændemærker de kalder det vist noget så simpelt som Cue mark på engelske. Læs mere på:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cue_mark

Jan Friberg

I Inglourious Basterds kan man se en cue mark under afviklingen af propagandafilmen. Der kan man se en cirkel med et kryds i lige før Shosanna skifter til sidste spole. Det viser funktionen meget fint.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter