Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

BioCity Randers

Fri debat → BioCity Randers

Steenuser/14964
Steenuser/14964 11 år siden

Hvilken befrielse at smyge sit legeme i den nye biograf i Randers.
Glimrende sæder, oceaner af beplads, et stort filmlærred...og en lyd der banker publikum godt og grundigt på plads i ryglænet.

Det gjorde egentligt ikke så meget, at jeg var en smule skuffet over Headhunter - at jeg kunne sidde i en biograf i to timer, uden at få ondt i ryggen, var alligevel det hele værd!

Godt gået

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andieuser/608073

Har også glædet os til at få en super bio til Randers. Desværre har vores forventninger lidt et knæk under sidste bif-tur! Kort fortalt:

Sidder i biografen til 21.25 før reklamerne går i gang. Jeg selv og andre spejder indtil dette tidspunkt efter en eller anden ansat, der måske vil give en forklaring, men nej. Der sidder vi troligt som en flok får uden nogen som helst forklaring, mens vi vender og drejer vores billet, hvor der nu engang står kl 21...

Reklamerne slutter - og efterfølges af 5-10 min med sort skærm. Stadig ingen forklaring.
Så starter filmen uden lyd og med en endnu en omgang reklamer kørende OVENI i filmen. Ingen forklaring.
5 minutter inde i filmen bliver det så ordnet (med SINDSYG høj lyd: fra den ene yderlighed til den anden)
Endelig er vi så klar til at begynde at se den film, der skulle være startet for snart 35 min siden?? Tja, på dette tidspunkt blev ALT lys i salen tændt og var tændt til 21.50-55. Stadig ingen forklaring. Meeen så kørte filmen da også upåklageligt til den sluttede - noget forsinket jo.

Jeg er helt klar over at der vil være begyndervanskeligheder, udstyr kan drille osv osv.
Jeg ville bare ønske, at en eller anden ansat ville have stukket hovedet ind og sagt noget i stil med "Vi har altså desværre lige lidt problemer - I kan få en kop kaffe ovenpå imens vi ordner problemet, så I kan se den film I er kommet for" SLUT FINITO, så havde vi følt os godt behandlet. De ved jeg/vi sidder her, de arbejder på sagen, vi har fået en forklaring, jeg kan ringe til babysitteren og sige jeg bliver forsinket osv.
Se, det ville jeg kalde god service.

Jeg har derfor dagen efter denne famøse bif-tur skrevet til BioCity; mener det må være i deres interesse, at kunderne fortæller om gode og dårlige oplevelser, så BioCity kan lære heraf.

Derfor er min skuffelse kun endnu større, da de efter 4 dage STADIG IKKE HAR BESVARET MIN MAIL MED ÈT ENESTE ORD!

Måske vi alligevel skal tage turen til Århus som vi gjorde før??!!

Jens

Jeg har været her mange gange og nyder det hvergang, denne hjemmeside er fantastisk, til at finde oversigt inden man beslutter hvilken film man skal se

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter