Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Avengers: Endgame

Fri debat → Avengers: Endgame

Steffen
Steffen 4 måneder siden

Jeg så først filmen, selvom jeg måtte pause den undervejs tre-fire gange. Jeg magtede bare ikke at sidde og dumme mig, men jeg ville se den færdig - nu, hvor det lignede at være den sidste film i Avenger-serien.

Det var, som de fleste ægte filmelskere nok ville være enige med mig i, en skrækkelig oplevelse - fyldt med de værste, forsuttede floskler.

Lidt herefter læste jeg kort om den på IMDB og erfarede, at filmen Gud hjælpe mig er den mest indbringende film nogensinde produceret!

Med afre for at bruge ukvemsord har jeg ikke mere at tilføje.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg er stor filmelsker - faktisk opfatter jeg mig som ægte filmelsker, men kan du ikke definere hvad du mener sådan en er for en størrelse?

Alligevel er jeg stor fan af filmen, som har masser af plothuller og fejl - men som trods det, er en perfekt (foreløbig) afslutning på en lang serie, for mig.

Du har selvfølgelig helt ret til at have din mening - og jeg kan kun give dig ret i at Disney/Marvel vil have vores penge - men det er der jo så mange der vil.

Jeg lægger vægt på at det er lavet i stor kærlighed til figurerne og det univers som Stan Lee og Jack Kirby opfandt for flere årtier siden - og at det er en stor præstation at samle så stort et persongalleri, uden at jeg bagefter følte at nogen - eller noget var glemt.

Men hvis det kun er fordi du ikke bryder dig om superhelte, at du på trods har kæmpet dig igennem filmen - så har du spildt din tid. Eller?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.