Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Anti christ.

Fri debat → Anti christ.

Prebenuser/707272
Prebenuser/707272 11 år siden

Jeg har lige spildt 75 kr på at se filmen antichrist. Mage til makværk skal der da ledes længe efter.
Jeg mener von
trier er bindegal. Jeg var ved at falde i søvn flere gange, og det mest uhyggelige var at der blev åbnet en pose lakridskonfekt ved siden af mig.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maten

Jeg sys den var fulstændig fantastisk.

kamilla

Jeg skulle da lige se hvad alt påstyret drejede sig om..
Det var dumt.
Tror man skal være superanmelder som kun tænker i metafoer, for at synes at den bare er en smule go´.
Mage til lort skal man sgu lede længe efter.
Peace!

Andersuser/39207

I første omgang, efter at have set filmen, synes jeg at den var ret ligegyldig. Men jeg gik for mig selv og blev mere og mere irriteret over den, fordi jeg synes, at der var noget fundamentalt galt med den. Jeg ender alligevel med at blive "glad" for den når jeg tænker lidt nærmere over den.

Filmens tilsyneladende præmis var for mig at se i første omgang et budskab om, at det naturlige og følelsesmæssige leder til såkaldt ”ondskab” og at det er det rationelle, som leder til det såkaldt ”gode”. Det pisser mig godt og grundigt af, for for mig at se, så forholder dig sig modsat i ”virkeligheden”. Filmens mandlige hovedkarakter irriterer mig vildt. Jeg synes det er kvalmende den måde han driver ”terapi” på over for sin egen kone, som egentlig bare handler om, at han er bange for sine egne følelser. Jeg synes, at det er frygteligt den måde han som den rationelle følelsesfortrængende ender med at tage livet af sin egen dejlige, sanselige og følende kone hvis såkaldte ”ondskab” over for ham ikke handler om ondskab men om hendes frustration over ikke at kunne komme følelsesmæssigt i kontakt med hendes mand. Den eneste ”ondskab” i filmen er, at han ender med at ”vinde”, og det er forfærdeligt, fordi det er drabet på følelserne og det naturlige, som vinder.

Så måske han alligevel ikke er helt dum ham Lars von Trier. Filmen handler måske dybest set (på en meget grafisk udpenslet måde) om fortrængning af følelser --> såkaldt ”ondskab” --> depression.

mariauser/559460

jamen tak for at afsløre plottet :/

Helgeuser/291062

En fantastisk film, men tør ikke anbefale den, det må være egen ønske at se den.

Film Nørden

Anti Christ er noget værer lort og det kan man ikke komme uden om. Filmen er spild af tid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter