Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Anmeldeser - ikke debat forum

Fri debat → Anmeldeser - ikke debat forum

Nadineuser/13852
Nadineuser/13852 9 år siden

Dette er ikke Ofir chatten, for dem af os der kan huske hvordan det var - har ikke noget sammenligne med i dag.

Det er ikke mening man skal kommentere på hinandens anmeldelser, man kan hentyde/henvise til at være enige eller uenige med nogen.
Er simpelthen træt af folk der skriver med Caps lock i hele deres anmeldelse eller som skriver @brugernavn. Det ikke en debat. Så skriv en debat log.

Der skal være plads til alle alder, derfor må man med tage at ikke alle skrive en lige dybte gående anmeldelse - luk øjne for dem hvor man knap kan forstå hvad der står pga. evt. stavefejl.

Respekter andres holdning, men det ok at tilgodese at man er uenige.
Husk at der bliver skrevet anmeldelser af filmende baseret på traileren.

Denne debat opstår blandt andet at kommentaren om at jeg skal anskaffe mig kontaktlinser for gå i biografen. (Person har tydeligvis ikke gennem tænkt, hvor ofte det rent faktisk er jeg har brug for mine briller. -0,75 med en bygningsfejl giver ikke anledning til at bruge tones af penge på kontaktlinser. Samt har jeg hørt fra flere der har fået ubehag ved at se 3D filmende.)

Endvidere opstår min debat af "anmeldelse" af Tron Legacy:

ØØH - skrevet af Brian
Nu skal man ikke diskuterer andres anmeldelser her.

Men en god anmeldelse er vel både godt og dårligt.

Eks. "Jeg var inde og spise på det nye spisested Nimi. Det var fantastisk der var pæne farver på væggene."

Det siger jo ikke meget om maden. Men: "Hyggelige omgivelser, god mad med friske råvarer, dejlig betjening, men musikken var for høj" giver vel mere en beskrivelse af stedet.

Og så bør man tjekke sit tastatur hvis Caps Lock sidder fast samt "!" knappen.

Der ud over kan jeg ikke rigtigt se nogen anmeldelser overhovedet som kun fokuserer på dårlige ting.

Angående rating. Så er 3 vel en middel film, 6 er kun det man giver til film som mindst vil være den bedste film i år og kan kun gives til 1-2 film om året. Ligesom 1 vil være det dårligsted man har set i år og kan vel også kun gives til et fåtal.

Ser mange der smider enten 1 eller 6 stjerner til at de ser. Det giver ikke noget indtryk til hvad brugeren mener om en film. (Slut)

Dette er jo ikke en anmeldelse af filmen men igen en debat - dog skal det lige siges at Brian har skrevet en anmeldelse af filmen.

Kino elsker os, fordi vi hjælper dem med markedsføring af film. Vi skaber opmærksomhed. Vi giver dem også en feedback, derfor mener jeg personlig at hvis der er nogen funktioner vi som bruger mener der mangler at vi må gøre opmærksom på det og ikke @brugernavn hinanden.

Jeg personlig gider ikke læse anmeldelser som andre har skrevet hvis jeg skal blader igennem alle debatterne samtidig. Brug dog debat siden. Synes det genialt at der Thomas gerne vil debattere hvorfor Tron Legacy ikke er i 2D, den debat skal jeg helt klart tjekke!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Joker

Folk må da skriver kommentar til hvad de lyster, og skrive deres anmeldelser som de har lyst til og gi' rating som de har lyst til, og skrivei/starte en debat som folk lyster!
Hvorfor gør et kæmpe problem ud af det! Over alt det? :o)
Ignorer lortet hvis det ikke behager!

Det Hvide Lærred

Er enig med The Joker. Desuden bryder jeg mig ikke om at personer som ikke er ansatte på siden hér, udstikker regler jeg skal følge.

Henriette69

har givet dig belæg til at diktere hvordan andre skal skrive anmeldelser og hvordan de skal rate de film de ser???
Og hvem i alverden siger at folk kun rater og anmelder på baggrund af film-trailers???
Ved ikke lige hvor du har al din "viden" fra, men synes du er lidt langt ude.
Jeg ser ca. 40 film om året, og hvis jeg har lyst til at give 5 - 6 stjerner til flere af dem, så gør jeg det!!
Jeg udtrykker gerne hvad jeg forventer af filmen INDEN jeg ser den, men anmelder også tit EFTER jeg har set den.
Brug sitet her som du lyster, men lad venligst være med at belære os andre om hvad vi skal, eller ikke skal...!!!!!!!!!!!!!!!
Som The Joker så rigtigt siger,- spring dog lortet over, hvis der er noget du ikke gider læse.

michael

imponeret over hvor meget du rent faktisk skriver om det. WOW(ups caps lock sorry)!!!!!!! sikke noget at bruge sin tid på. igen imponeret over du har kunne holde styr på dine tanker mens du skrevet det der.
men vil da give dig ret på visse punkter men holder du mest med de andre her i at du da ikke skal diktere hvordan andre bruger siden. spring det over du ikke gider se på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter