Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Anmelder....!! HVAD SYNES I??

Fri debat → Anmelder....!! HVAD SYNES I??

The Joker
The Joker 11 år siden

Jeg har altså et problem med folk fra blade og aviser der anmelder film?
Tag f.eks. den nye HULK film, den fik dårlige anmeld.... Men Publikum kunne li' filmen og har rost den rigitg godt.
Og sådan er det med mange film: Anmelder giver nogle film lorte anmeld... og publikum elsker filmene (De fleste)! Forstå mig rigitig :).

Er det de forkerte der anmelder film mange gange eller er det mig der er fuldstændig forkert på den?!?!?!
Jeg synes bare mange gange at det er de fede film der får dårlige anmeld... Også elsker publikum filmen/filmene alligevel. Og de sælger godt.. Plus en god indtjening!

HVAD SYNES I??

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mastery

Det er hvad de professionelle anmelderer synes. Jeg synes f.eks. den nye indiana jones var 1 stjerne værd at se. Den syntes jeg var den mest ringe film jeg nogensinde har set. og den fik 5 stjerner. Man kan ikke rigtigt diskuterer på det her emne.. fordi alle mennesker har deres egne meninger. Når jeg skal ind og se en film vil jeg hellere læse det publikummet har sagt om den istedet for de professionelle anmelderer, fordi de er altid ALT for hårde mod film. Og noget jeg har lagt mærke til. Hvis der en film der blev rigtig god, og 2'eren også. Så giver de næsten ALTID 3'eren mere end den burde få. (anmelderene)

Ann-Britt

Jeg har selv tit undret mig. Måske er det fordi det er folk, som tager eller har taget en uddannelse indenfor filmmediet, der bliver ansat som film anmelder, men gør det dem bedre? Hvis det er en film, der er skabt til at virke debatskabende eller som er skabt til et interlektuelt publikum, er det måske logisk med den tybe anmelder, men hvis filmen er rettet mod at underholde. At hygge, og kun det!
Det er jo også voksne, der anmelder børnefilm!
I virkeligheden burde anmelderkorpset nok udviges, så det dækker meget mere bredt. Dvs. anmelderen, der skal se filmen bliver valgt udfra hans eller hendes alder, evt. køn og INTERESSER.

Forresten (smiler stort) melder mig hermed som anmelder til de næste 3 Harry Potter film, hvis ...

Batmanuser/16584

Grunden til at de anmelder som de gør, er fordi de ligger alt sammen om filmen. F.eks. lad os tage filmen The Incredible Hulk som kører i øjeblikket. Den har fået 3 stjerner i gennemsnit af de professionelle(yeah right); De bedømmer historien, skuespillernes præstation, lyd effekter, best picture samt genialitet af alt, blandet sammen. I må tænke på at de ser ikke en film med vores øjne, men med et anderledels synspunkt. De ved jo, at de skal bedømme en film frem for at gå gratis i biograffen og bare nyde den. Tror jeg så også der er nogle af dem som gør desværre. Men jeg er enig i at hvis de ikke kan lide den, ja så overdriver med at skrive alt muligt lort om den, bare fordi de ikke kan følge med i udviklingen af filmen. Forestil jer en anmelder som primært bedst kan lide drama film og han/hun så skal se Hulk! Det kommer jo ikke til at hænge sammen. Man burde lave nogle anmelder aldersgrupper. På den måde kan man se mere nøjagtigt, hvad der passer vilken målgruppe.
Bare for at undertrege det, så lader det mig ikke skræmme hvis jeg skal se en film som har fået 2 stjerner hele vejen igennem. Jeg ved hvad jeg kan lide og de fleste gange kan jeg se ud fra traileren om jeg kan lide den. En anmelder siger mig absolut intet.
En god måde at vurdere en film på inden man skal ind og se den er, at man skal ligge mærke til vilken genrer det. Er det en instruktør du godt kan lide. Er der nogle af dine yndlings skuespillere med i den. Samt er det meget vigtigt at læse om historien(imdb.com) samt traileren også.

Kasper Dahl Nicolajsen

Jeg vil give Batman ret. Det er op til en selv og ikke anmelderen at finde ud af hvad der er godt. Fx hvis jeg ser der er udkommet en ny action film med Bruce Willis, som ser fed ud på traileren osv, så ser jeg den altid, lige meget hvad anmelderne siger, fordi jeg synes Bruce W er en fed skuespiller, og jeg elsker action film. Så fuck de der anmeldere, for de aner tit ikke hvad de snakker om. Fx var der engang en anmelder der skrev om Robert Rodriguez, at hans film var dårlige og special effekterne heller ikke var noget særligt, men det er meningen med hans film, da han laver film der af og til er så ringe, at de er sjove, og det er det der gør dem unikke. Også lavede han jo også Sin City, som blev et kunstværk, med tusindvis af flotte special effects. Så anmeldere I aner sgu ikke hvad i laver!

The Joker

Mr. Blonde og Batman... Jeg kan godt se hvad i mener :). Jeg er fuldstændig enig med jer!

Kasper Dahl Nicolajsen

Det var godt The Rock;) Og fedt debat emne for i øvrigt:)

Batmanuser/16584

Ja det var ok må man sige :P

Michelleuser/639771

Så i aftes filmen De særlige i Palads med Kino. En fantastisk film lige som De Urørlige. Fedt at der bliver sat fokus på andre grupper i af mennesker i samfundet som har det svært og som i rigtig mange situationer bliver overset. En stærk film som varmt kan anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter