Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Animationsfilm på engelsk??

Fri debat → Animationsfilm på engelsk??

Jonas
Jonas 7 år siden

Hvorfor er det lige at man ikke kan se animations film på original sprog mere, nogen steder i Kbh??

Jeg elsker personligt at se dem på original sprog og synes det brand ærgerligt at man kun kan se dem på dansk, og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke forstår hvorfor...

Tvivler på at det har noget at gøre med at folk ikke forstår sproget, eftersom de fleste i DK kan engelsk, og tror heller ikke rigtigt på, det er fordi der ikke er noget voksent publikum til dem.

Jeg ved da også at når jeg selv får børn, skal de da se dem på original sprog også, som jeg selv har gjort. Alt hvad der synkroniseret kan blive set i fjernsynet.

Hvordan har i det herinde med at de originalsproget animationsfilm er blevet fjernet fra plakaten??

Jeg kunne godt tænke mig at hører jeres tanker omkring det.

Mvh

Jonas

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Animationfilm er trods alt lavet til nogle bestemte stemmer, så selv om de nogle gange ikke er så slemme at "se" med danske stemmer, så mangler det originale nu engang.
Jeg vælger selv biografen fra og venter til de kommer på dvd, så jeg kan se og høre dem på originalsproget.

Line

Når jeg ikke kan se filmen på originalsproget engelsk, skal den slet ikke ses... Så venter jeg til den kommer på bluRay, så jeg bare kan se den på engelsk på mit 3D-fjernsyn ;)
Tanglet, Rise of the Guardians, og der kommer sikkert mange flere...

Anonymuser/0

Den originale version ER bedst hvad næsten alle animationer angår, derfor skal den også være til at vælge som voksen publikum. Til gengæld synes jeg også den danske version skal være en mulighed for de helt små. Men de burde prioriterer de originale højst i biografen, for det udvikler også sprogfærdigheder i en tidligere alder. Jeg vælger selv altid de originale for som Katteven nævner bliver mange figurere tegnet efter skuespillerene, og de får en anden form for liv ind i tegningerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter