Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

A.I. Intelligence

Fri debat → A.I. Intelligence

Segoyuser/116755
Segoyuser/116755 4 år siden

Hejsa alle, jeg så kun halvdel af filmen i tv og tænkte vil altså gerne se begyndelsen, gik i fona nej ikke der skulle jeg have den kostede det 100 kr som dvd, nå så gik jeg i Stereo Studio yahuuu 5o kr blueray...
Fik set filmen som Stanley Kubick har haft i tanker men døde inden derfor Steven Spielberg lavede den færdig da de allerede var i dialog om filmen.
Sikken super fantastisk film, hvis du kan lide sci fi , sikken gode skuespillere , fantastisk univers i filmen, mit barnesind blev påvirket og følelser også.
Det ville jeg lige dele, måske nogen andre har set den , har kommentar i forhold til film noget jeg måske ikke kendte til??
venligst Segoy

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Tænk sig at jeg har kunnet overse filmen, jeg kunne ikke rediger på mit indlæg...smiler

Nikolaj

Du har helt ret i det er en rørende film, også er den også meget tankevækkende. På nogle punkter kan den sammenlignes lidt med Blade Runner, som også er en fremragende film. Selvom handlingen overhovedet ikke minder om hindanden.

A.I. fik desværre lidt blandet anmeldelser, da den kom frem. Og det er da hellere ikke min favorit Spielberg film.

Men ideen fra Kubrick var god, og jeg synes bestemt, også filmen blev god.

Segoyuser/116755

Yep Blade Runner er sandelig en god film også , måske jeg lige skal gense den...:-))

Henrik Vinther

Tror det er min yndlings Spielberg film, utrolig rørende. Synes også den stiller nogle interessante spørgsmål om hvad det vil sige at være menneske (ja, lidt ligesom Blade Runner).

Christina

Helt bestemt også en af mine favoritter!

Hvis du er til robot-film, kan jeg anbefale Robotmennesket (Bicentennial Man) af Chris Columbus og I, Robot af Alex Proyas. Sidstnævnte så jeg først selv for nylig, men blev ret betaget af den. Håber du vil tage imod et par anbefalinger og lad mig vide om du synes om dem :)

Segoyuser/116755

Jeg takker for begge dine foreslag, har set Bicennial Man(som jeg synes er rigtig god) , men ikke set den anden , vil jeg gøre når jeg lige en dag for lyst til det, se det er jo derfor disse debatter er gode nyt info, anden vinkel eller som med Henrik Winter jeg genså Blade Runner, TAK :-))

dippegalantuser/922792

...ingen tvivl om det. Jeg ville dog ønske at Kubrick havde haft tid til at lave I.A. færdig, for jeg tror han ville have kunnet lave noget virkeligt unikt med præmissen. Anyways, Spielberg er jo ikke ligefrem en Mr. Hvemsomhelst i den sammenhæng og fik da reddet stumperne meget godt... :-)

Jeg vil rigtigt gerne anbefale den ret nye Ex Machina i denne sammenhæng. Uden tvivl den bedste film i genren omhandlende menneskelige robotter og ligeledes en meget dyb film. Den tager sig tid til at bygge karakterer og handling op og er æstetisk set en stor nydelse at se på. Og så er historien og afslutningen fantastisk.

Ex Machina skulle ha' været i de danske biografer, men blev aflyst. Helt uforståeligt, med alt det (undskyld jeg bander) crap, der går der hele tiden. Ex Machina ville ha' klædt programmet, men alas, sådan skulle det ikke være.

http://www.imdb.com/title/tt0470752/?ref_=nv_sr_1

Segoyuser/116755

Takker dig for endnu et indput, den film vil jeg da snuse op og se,helt enig at Kubrick godt måtte have været indover filmen som de jo ville lave sammen....

:-)) jahu herligt når der kommer feedback.

dippegalantuser/922792

...undskyld det personlige spørgsmål, men var det dig, der engang skrev om en (god) oplevelse i Cinemaxx, hvor du kun kunne komme frem ved hjælp af elevatoren, pga. et hjælpemiddel til at gå?

Og velbekomme da... :-)

Segoyuser/116755

Nej, men dejligt der er elevator ved Cinemaxx og Biocity som må være en hjælp enten om du er i kørestol, gangbesværet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter