Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Årskort til biografen

Fri debat → Årskort til biografen

TheDayDreamer
TheDayDreamer 3 uger siden

Hvis i har det ligesom jeg, så glæder i jer også ubeskriveligt meget til biograferne igen får lov at tryllebinde os med magiske oplevelser fra d. 6. maj!

Grundet coronaepedemien er der i år et usædvanlig tæt pakket premiereprogram, og misforstå mig endelig ikke her - jeg ELSKER at vi har så rigt et filmår at se frem til, men man kan hurtigt blive meget fattig på den måde.

Derfor slog tanken mig, om igen at plædere for et biografårskort hvor man betaler én pris, og så derved har adgang til x antal premierer på et år, eller et maks på en film pr måned! Det kunne gælde til én specifik kæde, men ideelt set ville det være langt mere brugbart at gøre gyldigheden landsdækkende.

Tidligere har andre lande åbnet op for de såkaldte abonnementsordninger til biografer, men det er blevet udtalt at det ikke umiddelbart er en løsning der er udsigt til herhjemme, da markedet til det er for småt.

... Men så tænkte jeg at et årskort ville være et super fedt og brugervenligt alternativ til det!

Personligt synes jeg at en pris på omkring 500kr for et årskort kunne være passende, og jeg mener at have hørt noget om at der vist allerede eksisterer noget ala det til firmaer (og man har kunnet vinde et I div konkurrencer) så jeg tænker at der må kunne laves et til almindelig biografgængere også, som man bare kan købe. Jeg har på fornemmelsen at det godt kunne være rentabelt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.