Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

3D print i Film!

Fri debat → 3D print i Film!

Bob
Bob 1 år siden

3D print er i stor fremdrift nu til dags og det er den helt sikkert også når det kommer til film. Man bruger masser af special effekts og teknologier til nutidens film, her forestiller jeg mig med tiden at 3D print bliver en del af. Firmaet DAVINCI havde for Gram equipment A/S, printet is der ikke smelter. Dette gjorde for at have muligheden for at fremvise Is en hel dag uden det smelter. Jeg forestiller mig at denne idé kan have stor gavn i film verden især med special dele til diverse super helte dragter og våben.

Hvordan forestiller du dig, 3D print kan gøre en forskel i film?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik

...vil selvfølgelig være sådan noget som særlige rigs til kameraer, et eller flere, som måske kunne bringe noget nyt til måden hvorpå man laver film.
For amatørerne kommer muligheden for komplicerede props og set pieces der ellers ville være for svære at lave på anden vis. F.eks. ville sci-fi kunne lukrere på dette, især de med et noget lavere budget.
En ulempe kan være at specialiseringen lider under det, især i sfx sammenhæng, da en maskine kan arbejde i døgndrift, så der vil ikke være brug for lige så mange mennesker til at udføre det samme arbejde.

I sidste ende tror jeg det er amatørerne der har mest gavn af 3D-printere. Ligesom droner. De har mere eller mindre revolutioneret amatørfilm da man nu på selv et meget begrænset budget kan optage sekvenser der for ti år siden krævede en helikopter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter