Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

3D eller 2d ???

Fri debat → 3D eller 2d ???

Metteuser/240541
Metteuser/240541 6 år siden

Jeg synes det er latterligt der er så mange film der KUN kommer i 3D !! . Jeg kan ikke lide at se dem i 3D og det er altså surt jeg så enten skal gå i en lille biograf eller vente til de kommer på DVD .
Jeg går og glæder mig til Hobbitten del 2 kommer men jeg frygter at den kun kommer i 3D i de store biografer ... Det er da latterligt at man skal gå i en lille sal for at se en film bare fordi de store biografer ikke vil vise filmene i 2D og nogen film kommer slet ikke i 2D !!!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine

at Hobbitten del 2 skal komme i en stor sal i biografen. Nu ved jeg ikke hvor du bor, Mette, men så vidt jeg husker, så viste Imperial Hobbitten i 2d sidste år. Når Imperial viser en af de store film, så plejer halvdelen af filmforevisningerne at være i 2d og den anden halvdel i 3 d. Så på en almindelig dag, kan man se filmen to gange i 2d og to gange i 3d.

Men ellers er jeg lige så frustreret over 3d, som du er.

Metteuser/240541

Jeg håber virkelig Hobbitten kommer i Imperial . Grunden til jeg var i tvivl var fordi jeg var inde for nylig og skulle ind og se Hobbitten i 2D i Imperial i forbindelse med de skulle fejre at de havde renoveret salen . Desværre kunne de så ikke få 2D versionen til at virke og jeg måtte tage hjem igen .
Jeg har også skrevet med Imperial inde på Facebook og de ved ikke om hvad udgave den kommer i hos dem endnu .
Jeg ville også gerne have set Thor filmen men den kommer kun i 3D og Gravity kommer også kun i 3D og det er jo frustrende.

Jeg krydser bare fingre for Hobbitten kommer i 2D i Imperial og måske også at der kommer ringenes herre marathon inden de plejer de jo nogen gange at have op til jul .

Men jeg er bare træt af så mange film kun kommer i 3D det er jo lidt surt

Stine

at flere og flere biografgængere giver udtryk for, at de er ved at være trætte af 3d. Lad os håbe, at det bliver Hollywood også, så vi kan få filmene tilbage i 2d.

Antaeus

Så let er det.

Billedkvaliteten er uskarp og billedoplevelsen giver et ikke nær så behageligt og roligt billede og er så langt fra det man får i 2D, at det forbavser mig at 3D ikke døde lidt efter nyhedssuccessen i Avatar - læs: når folk faktisk havde kommet over nyhedsværdien og reelt fundet ud af at kvaliteten er laaangt fra 2D.

Jeg håber at 3D dør eller kvaliteten forbedres markant, for ellers bør det snart pakke sammen og lægge sig i den godt forseglede filmskuffe, hvor det lige nu hører hjemme.

Som det er nu bliver de ved at sende 3D i de største biografer og prime-time. Så længe folk køber til det så dør det i hvert fald ikke. Jeg forstår simpelt hen ikke, at folk vil se filmen i en dårligere kvalitet når de også har muligheden for at se den i god kvalitet, det bør kun være fordi 2D mange gange går i de mindre biografer og med dårligere sendetider.

Isa

Jeg er virkelig, virkelig ikke fan af 3D og går langt udenom, hvis det på nogen måde er mulig.
Ligesom Antaeus, havde jeg håbet (og troet), at 3D bølgen døde ud ret hurtigt. I det mindste indtil de kunne lave en ordentlig kvalitet. I stedet lægger de 3D på alt hvad der kan krype og gå!!

Stefan

Sjovt i siger det, for jeg gider ikke gå i biffen hvis ikke det er 3D. Jeg var ikke i biffen i 10 år indtil jeg så en film i 3D og siden har jeg set mange film i 3D, jeg synes det giver filmen mere liv.

Michaeluser/599478

Det piner mig som filmelsker at ALLE film bliver vurderet som Real 3D, selvom de ikke er optaget med 3D kamera. For mig virker det som falsk varedeklaration. Lad os få en klar mærkning om 3D film, fx Real3D når det er optaget med 3D kamera og fx 3D simuleret når det er computer manipulation.
Avatar var jo ganske fantastisk i biografen mens Avengers var en stor skuffelse med 3D briller.

Bemærk website: realorfake3d.com

Wayne

Helt fair, at 3D er det vigtigste for dig. Jeg har også oplevet et par gange hvor det faktisk har virket rimeligt. Men jeg har aldrig set en film hvor 3D var vigtig for om filmen var god.
Om en film er god afhænger i første omgang af historien, dernæst af intruktionen - tæt fulgt af skuespilpræstationerne. Herefter kommer klipning og produktion - og her er lyd og billed vigtig.

Men 3D er generelt lige så hult som en tur i en rutchebane - det er sjovt imens. Men det efterlader ikke meget at tænke over.

Og så er der lige kvaliteten af 3D, som er utroligt svingende. Jeg har oftere været skuffet over det, end det modsatte. Desuden synes jeg at man ser vanvittig dum ud med brillerne på - og jeg føler at jeg lukker mig ind i min egen lille boks når jeg tager dem på.

Men tanken om 3D der virker er absolut spændende. Jeg håber det lykkes at lave det så man kan se det, uden brug af briller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.