Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

2'ere... but why????

Fri debat → 2'ere... but why????

Ida Høybyeuser/493432
Ida Høybyeuser/493432 9 år siden

Jeg kan ikke helt forstå hvorfor folk efterspørger 2'ere til ALT!
Bare fordi man ser en god film er det ikke ensbetydende med at den egner sig til at få en efterfølger!
I de fleste tilfælde er det jo bare den samme film, med en anelse ændring af plot, et par cameos fra kendte filmstjerner, de samme jokes - bare i tiende potens, fordi publikum synes det var sjovt sidste gang (hvilket bare gør dem mere anstrengte) og så skal den gerne være et kvarter længere end sidst! (Skoleeksemplet er Pirates, som de gudhjælpemig planlægger en 4'er af!!)
Det er SÅ sjældent at det rent faktisk lykkes at skabe en god 2'er til en film der var ment som en enkeltstående historie. Jeg siger ikke det er umuligt, se bare på T2, Shrek 2 (IKKE 3'eren!!), Aliens, Indiana Jones and the last crusade og Toy Story 2!
Kan vi ikke bare nyde en god film og så acceptere den som sådan og så bare glæde os til næste projekt fra instruktøren!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Herculadedrik

En lille note Indiana Jones and the last crusade er en 3´er, det er Indiana Jones and the temple of doom der er 2´er, hvis det var 2´er du ville fremhæve.., Men vil give ret i af mange gange skal man lade være, og bare lade det stå ved en pisse fed 1´er.., men der er penge i en 2´er, Transformers 2 lavet jo rigtigt mange penge, men som mange andre synes var den overhovedet på højt med den først .. På tale har det været af Gladiator og 300 skulle have nogle efterfølger, eller får-følger om man vil.., Hvorfor ?? man har de fedest film der, hvorfor lave noget hvor man alligevel ikke kan bruge sit orginal cast... Man skal ikke droppe 2´er men tænke over hvad man laver, men efter en lunken 2´er kommer der altid en kanon 3´er... men alt i alt er penge der tæller.

Ida Høybyeuser/493432

Ja, du har ret! Der er jo desværre penge i l..... ! Jeg synes bare det er så ærgerligt at folk ikk kan se det! At de kun bliver lavet for at malke publikum for penge...
Åhh nej.. Gladiator og 300 prequel.. nu må det holde op!
Er i øvrigt godt klar over at The last Crusade er en 3'er, synes bare den sku nævnes som sequel alligevel :-)

Ponyo

Det lyder da til at der er et par stykker af 2ere som du godt kan bruge? Det kunne jo godt tænkes at der kom et par fremover som kunne komme på din liste over værdige efterfølgere.
Men et gratis råd, lad andre gå ind og se de film du ikke vil se. Der er ingen tvang.

Spaettenuser/15532

Fuldstændig enig med Ponyo - Lad dog folk, der gerne vil se 2'ere, se dem - Er man i mod, kan man da bare lade være med at se filmen...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter

Senest aktive brugere