Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

3D

Biograferne på kino.dk → 3D

Henrik
Henrik 8 år siden

MIBIII i 2D??

Er jeg den eneste der syntes at 3D er ved at overtage helt?
Kunne godt tænke mig at komme i biocity Næstved og se MIBIII i 2D, men biografen har slet ikke programsat den i 2D. i stedet kan jeg ta helt ind til københavn hvis jeg vil se den i 2D. men måske er der kun mig tilbage i Næstved omegn der hellere vil se en film i 2D end i 3D eller hvad???

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan Friberg

Den er da programsat i 2D

Heleneuser/290702

3D tager overhånd. jeg gider ikke se film i 3D.. i aalborg sender de den desværre osse kun i 3D. og gider ikke ta til sjælland for at se den

Henrik

Jeg kan nu se at den er blevet programsat, havde ellers forhørt mig og fik af vide jeg skulle til KBH. Tak til biocity Næstved for at putte den på programmet.

Henriette69

Du er bestemt ikke den eneste, der synes det har taget total overhånd.
Desværre ser det ud til at være kommet for at blive denne gang.
Måtte se "The Avengers" i 3D i sidste uge, og jeg synes det er møgirriterende. Billedet "flimrer" rundt, og det er som at sidde og se på et gammeldags dukketeater, hvor dukkerne bevæger sig rundt mellem en fast forgrund og baggrund, og meget af det er uskarpt.
Det virkede suverænt i "Avatar", men det er også den absolut eneste film, hvor jeg har syntes godt om effekten.
UD MED 3D ;)

Antaeus

Jeg så gerne 3D døde.
2D forestillingerne bliver vist om eftermiddagen og i de mindre biografsale, mens 3D sættes op til de godt tider og sale.

Jeg fatter ikke hvorfor folk ikke kan se at 2D står knivskarpt, det gør 3D ikke og at 2D giver et langt mere venligt billede at kigge på. Endvidere hænger der ikke nogle undertekster og flagrer midt i ingenting. Det eneste 3D kan, er at tilføre lidt effekter, som slet ikke kan veje det op for dets ulemper.

De fleste biografgængere vælger formentlig efter den store sal og om aften. Og sætter biografen 3D forestillinger på det tidspunkt så er det også 3D forestillingerne, der er mest run på.

Biograferne skal have deres investeringer hjem og tror måske også 3D er bedst. Jeg ved ikke hvad forbrugerne mener? Men man kan ikke fortænke biograferne i noget, det er kun forbrugerne som kan gøre noget. Jeg hader 3D og gør hvad jeg kan for at undgå det og jeg har endda ikke briller eller problemer med synet.

Er der mon en facebookgruppe imod 3D eller allerhelst FOR 2D. Man bør sætte det op positivt og ikke negativt.

since84user/12622

3D er skyld i at jeg stort set ik går i biografen i danmark mere, da jeg ikke kan se 3D pga øjefejl, og biograferne pisser på folk som ik vil se 3D.

Allanuser/31047

Jeg kan heller ikke se 3D pga øjenproblemer og er så træt af ikke at kunne se de fede film i biffen, fordi alle biografer efterhånden tror det er 3D folk vil se. Stop nu det lort eller vis den hver anden dag i 2D. Jeg kender flere som ikke kommer i biografen mere pga 3D og det er lidt ærgeligt!!!

Finn

Det er jo ikke rigtigt at den ikke bliver vist i 2D i Aalborg

i uge 22 bliver den vist 15 gange i 2D

3D bliver "kun" vist 14 gange

så hvad er problemet??

Nicolas / HunterFarm

Jeg har intet imod 3D.
Når folk siger 3D, tror i/de bare at det er noget som skal komme flyvende ind i ens hoved. Og det behøver det altså ikke.

Du får meget mere dybde i din film oplevelse med 3D, hvilket jeg synes er super fedt!

I kan lige så godt vende jer til det.

btw, vi lever i en 3d verden? - Så hvis i hader 3D så meget, kan i bare blive blind på det ene øje, så har i 2D. Just Saying!

3D er godt! :-)

Line FS

Håber virkelig det her 3D er en ting som snart går over :S Jeg hader 3D, ødelægger film oplevelsen - Det er bare dyrt, besværligt, gør ens synsfelt meget mindre og når man skal se igennem et par briller gør det kvaliteten dårligere - 2D er i god kvalitet, 3D meget dårligere!! Og når jeg ser i 3D, kan jeg slet ikke fokusere ordentligt! og så er det kun i starten man kort tænker "det 3D!" (hurra hurra?!) - ellers lægger man SLET ikke mærke til det - kun at ens øjne er forvirret. Den følelse det normalt giver at være i biografen, bliver formindsket når det er i 3D...
Så, ja er 100 gange enig - hvorfor skal ALT være i 3D? Og når man så vil se noget i 2D, er det oftest i de små sale eller kl. 22 om aften... typisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter