Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

31.Oktober - Gyser Filmenes Fødselsdag

Fri debat → 31.Oktober - Gyser Filmenes Fødselsdag

RIP (RAP RUP)
RIP (RAP RUP) 7 år siden

Har set mange SKIIIIIDE uhyggelig film og nogle var bare dårlige. Hvilke gyser film syntes i/du var den skræmmeste.
Min liste:
1.) Insidious - Den var så skide uhyggelig at man skulle tro at djævlen var efter familien (den er mega uhyggelig og den sygeste jeg hidtil har set OMG)

2.) Scream 4 - Det er en fed film trilogi med splatter, blod, drab og kærlighed. Det er ikke den uhyggeligste film så den passer til en 2 plads, men den er da meget fed.

3.) Paranormal Activity - Uhyggelige nætter men der er mange film der kan slå denne i uhygge, der mangler mere splatter og blod, men lyden var død skræmmende at jeg næsten ville skrige.

Lad os se hvilken film der for flest stemmer og vinder som uhyggeligste film. (I må gerne skrive jeres menning om hvorfor den fx er på listen eller hvorfor den er uhyggelig).
A Nightmare on Elm Street ligger på en flot 4 plads, og glæder mig til flere film hvor der kravler snegle ud af næsserne, med blod, drab og spænding til at man ikke kan sove om natten!!!!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
RasmusHeby

På trods af at jeg endnu ikke har set en film som jeg mener har været uhyggelig så har jeg stadigvæk nogle film som jeg mener er gode gyser film:

1. 1408 - En fantastisk film der virkelig kører på det psykiske aspekt ved mennesket og er sikker på at en del vil blive skræmt af denne film.

2. Dawn of the Dead (2004) - Til dags dato er dette stadigvæk den bedste Zombie film der er blevet lavet.

Anonymuser/0

Der er så mange dejlige gysere, det er svært at vælge. Texas Chainsaw Massacre fra 2003 har en helt speciel plads i mit hjerte da det var den første gyser jeg fik på DVD, og syntes stadigvæk den har alt man kan ønske sig. Både jump-out scares, gore, og en ubehagelig atmosfære og et godt cast.

Jeg har nu også et svagt punkt for Saw serien og Hostel, og selvfølgelig de klassiske slashere med Michael, Jason og Freddy! De holder sgu altid, trods årene de har på bagen;) Elsker især Freddy VS Jason som både var uhyggelig, småklam, og stadigvæk havde et glimt i øjet på den lidt campy måde og blandet med et superfedt soundtrack.

Men den eneste film der nogensinde har frarøvet mig søvn er Dead Silence fra 2008. Det er ikke en fantastisk film som sådan, men den er bare så uforklarelig uhyggelig. En blanding af virkelig klamme dukker og måske verdens mest uhyggelige spøgelse (Mary Shaw - Google it;) gjorde altså at det er den eneste film nogensinde som jeg stadigvæk ikke kan se;(
The Exorcist kommer nok lige bagefter. Klassisk film, og utrolig effektiv.

Hvis jeg må nævne den klammeste film jeg nogensinde har set... The Human Centipede 2! Så den i går, og for første gang i mit liv fik en film mig til... Ja, at kaste op. 1'eren var ganske tam, men 2'eren... Puha... De har virkelig skruet op for klamheds-faktoren efter at folk klagede over at 1'eren var kedelig.

Ps. Glad for at høre at du kunne lide Insidious. Den skal lejes i aften, så det er da altid noget at den får nogle fine ord med på vejen:)

Happy Halloween!

Sine

The Walking Dead serien.
Måske ikke en film, men den levere nogle gode gys, en solid historie og ja lidt splat skal der jo være når det involvere zombier ;)

The Thing, både den gamle (for det er jo en mega fed klassiker) og den nye, da den formåede at score top karakter i "iv det skete bare ikke" faktoren.

Og en anden original er The Poltergeist, som Insidious helt klart er inspireret af (hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting)

Film Nørden

Du kan da ikke seriøst mene, at scream 4 er din nummer 2? kunne måske følge dig hvis det var nr.1 da det er smag og behag men 4'eren? Det kan ikke blive mere trættende og uoriginalt...? Så dette er overhovedet ikke for, at lyde nedladende eller provokerende eller noget, jeg ville såmen bare starte endnu en debat så... hvad ser du i scream 4 som jeg ikke kan se? :D

Antaeus

Det har nok en del at gøre med alderen jeg så filmene i. Om de er skræmmende mere aner jeg ikke. Her er tre film som virkelig skræmte mig.

Jeg er ellers ikke så meget til gysere da jeg synes der er virkelig mange dårlige og knap så mange gode, så det er sjældent jeg ser gysere. Men en god gyser engang imellem er fint, hvis man så bare finder dem, der rammer en.

1. Det åbne vindue (Alfred Hitchcock)
Her spilles så meget på billederne og det psykologiske. Med fokus på en sygeplejerske, som passer en syg i et meget ensomt og stort hus, en morder der er løs i området og et åbent vindue i huset som blafrer i stormen. Genialt sat op.

2. Halloween

3. Fredag den 13.

Her er imdb's bud på de bedste gysere, men det er jo ikke nødvendigvis det samme som dem, der skræmmer mest.
http://www.imdb.com/chart/horror

Wayne

gyserfilm alvorligt - dels fordi de ofte er vildt overdrevne, og det får mig snarere til at grine på de forkerte tidspunkter.

Derimod synes jeg ofte at thrillere, kan give langt større gys og uhygge - fordi man kan leve sig ind i filmen.

Et eksempel kunne være Cape Fear, af Scorsese - hvor Robert De Niro spiller en særdeles ubehagelig psykopat som forfølger en advokat (Nick Nolte) og hans familie. Skræmmende god.
En anden kunne være The Dark Knight - og en skræmmende Joker (Heath Ledger).
Judgment Night, med bla. Emilio Estevez er en overset thriller om et hold venner der havner i det helt forkerte kvarter af byen. http://www.imdb.com/title/tt0107286/

En anden film, hvor det handler om at være på det helt forkerte sted, på det forkerte tidspunkt er Breakdown http://www.imdb.com/title/tt0118771/ med Kurt Russel - et ægtepar på tur ser noget de ikke skulle have set - og pludselig er hun væk...

Og så er der selvfølgelig Se7en, der er i særklasse skummel http://www.imdb.com/title/tt0114369/ - samt selvfølgelig Ondskabens øjne http://www.imdb.com/title/tt0102926/

Skal vi over i gyserhjørnet - så er der egentlig kun to jeg for alvor kan tænke på som skræmmende, og det er også fordi de er skræmmende godt lavet;

Poltergeist http://www.imdb.com/title/tt0084516/ - og

Alien http://www.imdb.com/title/tt0078748/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter