Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Filmen du ville ønske var lavet

Fri debat → Filmen du ville ønske var lavet

S. Rico
S. Rico 9 år siden

Rigtig mange gode historier er allerede blevet filmatiseret, men der er stadig "guldæg" derude, som venter på en kreativ filmmager og et stort budget.

Hvilke film burde efter jeres mening ramme det store lærred, hvis der var frit slag?

Jeg er ikke selv i tvivl om, hvad der kunne være fedt at se. Min absolut top 3 kan kun blive:

Tolkiens "Silmarillion". Det ville kræve adskillige helaftensfilm at dække dette mildest talt episke værk. Det kommer nok aldrig til at ske, da en historie, der løber over mange tusinde år, vil være en monster udfordring. Måske en tv-serie med et milliard budget ville være en bedre løsning. Det kunne blive totalt stort at få et visuelt blik ind i årene, hvor Galadriel blev født og Sauron kun var en tjener for den virklige ondskabens herre, Morgoth.

Det Gyldne Kompas trilogien. Den første film er lavet, men man bliver nød til at starte forfra, da skuespilleren, der spiller hovedrollen nu er blevet for gammel. Philip Pullman's bøger rummer et enestående univers og en ubeskrivelig fantastisk og dyb historie. Den katolske kirke vil dog sikkert fortsat kæmpe imod en filmatisering med al magt. Ægerligt at der i det 21. århundrede stadig ikke er kreativ frihed til at skabe hvad man vil.

Inkalen (John Difool). En meget stor visuel udfordring. Og igen vil det kræve en hel filmserie at få levendegjort dette mildest talt enormt fantasifulde mesterværk. Vi har selvfølgelig fået Luc Bessons Det 5. Element, som låner en hel del fra Inkalen. Og det må vi nok nøjes med, da en rigtig filmatisering må betragtes som økonomisk uoverkommelig.

Det er hermed afsløret, at jeg mest er til action og eventyrfilm. Men måske der er nogen derude der har helt andre ønsker. Måske en genindspilning af dramaet Fiskerne...?

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dorthea

Jeg er HELT enig jeg ville også gerne se de sidste 2 bøger filmatiseret, og du har nok ret i at de burde starte forfra, men jeg kan nu godt li originalen.
Er det ikke noget med at der er flere Star Wars historier?? da jeg var mindre var jeg jo overbevist om at jeg skulle instruere de næste Star Wars film, men så kom ep. 1,2 og 3, måske er der håb for mig endnu..
Ellers er jeg vist helt godt med, jeg regner med de forsætter med Ken Follet - World Without End er på vej så mon ikke også Fall of Giants kommer.

-Men hvis bare den org Fiskerene ville udkomme på dvd ville mange blive glade (siger hende, der jævnligt må fortælle folk den ikke kan fås)

RasmusHeby

Der er blevet lavet utallige film over spil gennem tiden, men jeg savner helt klart at se en film om Nintendo's Zelda spil! - I sær en film baseret på The Legend of Zelda - Ocarina of Time. Jeg synes virkelig at dette spil har potentiale til at blive en fantastisk film.

Jeff

I’m an old comic book fanboy, so mine has to be that genre. It’s one of the best comic books I’ve ever read and I regularly re-read it. It would/could be a visual spectacle with some fantastic action.
It’s set in a Gotham where Batman retired and got old. Coming out of retirement to fight crime once again, when the city needs him most, only to face opposition from the police and the Government, who have outlawed masked vigilantes. There is a new foe, but it’s the effect his return has on his arch enemies that’s fascinating and it comes with a brilliant cameo and finale by Superman.

UPDATE:
I wish it and it happens...
They've made The Dark Knight Returns into a cartoon! Part 1 out this year, which was great, with Part 2 out next year. Sweet! ;o)

Amanda Sears

Jeg elsker Justice League serien. Det ville være awesome hvis de lavede en film.
De fleste af charactererne er blevet filmatiseret individuelt, men det ville være fedt hvis serien blev lavet til en film.

Hvis ikke, så skulle der være en film med Martian Manhunter aka John! :D

Nete Secher

Jeg ville vildt godt se resten af Anne Rices fantastiske serie om vampyrer.

Især Armands liv og oplevelser og Lestats liv.

The Other Account

Jeg blev temmelig skuffet da jeg ikke så noget til de to sidste film i 'Det Gyldne Kompas-trilogien'.
Der findes derudover en del superheltefilm, men desværre mangler der også en del - en af de superheltefilm der fortjener en chance på det store lærred er tydeligvis 'The Flash'.

Håber virkeligt at de tager de 2 emner op en skønne dag!!!!
(Jeg har dog ikke noget imod, at de starter forfra med 'Det Gyldne Kompas!)

Bettinauser/90572

Da jeg læste overskriften på denne debat, var det første der poppede ind i mit hoved "His dark material" trilogien... jeg synes simpelthen det er for galt at man i USA er så religions styret at man ikke kan filmatisere resten af trilogien! Og det er super irreterende at man nu skal starte forfra!... FANTASTISK bogserie.

Men gad godt se et forsøg på Artemis Fowl! Det kunne blive en interessant film, selvom bogserien ikke er blandt min top 10!

Anonymuser/0

Ellers resten af serien og den efterfoelgende serie der nok ikke bliver filmatiseret..
Maaske Stormtyv. Ikke et must, men den har et interessant syn paa fremtiden.
Det kunne ogsaa vaere skoent med nogle flere dramatiserede biografier :)

Katja

Jeg kunne godt tænke mig der blev lavet en dansk stor film som satte fokus på dagene og årene EFTER 2. verdenskrig - her tænker jeg især på eksempelvis Oksbøllejren og alle de tyske flygtninge som vi danskere (mildest talt) ikke var særlige rare imod!

Der er beviser for at DK godt kan lave fremragende 2. verdenskrigsfilm (Flammen & Citronen, Hvidstengruppen).. så jeg håber på der kommer en film med en historie a la den foreslåede foroven..

Antaeus

Jeg kan klart tilslutte mig de nævnte fra Rico og lige som Rico i 3'eren vil jeg også bevæge mig over i tegneserierne og bøgerne (vi har haft dette før...). Alt som spillefilm med mennesker ikke noget a la det vi så i den nye Tintin.

*Star Wars
Så meget som muligt i høj kvalitet

*Modesty Blaise
(alle forsøg har været ringe, men der er nogle formidable historier)

*Linda og Valentin
Metro Chatelet Retning Cassiopeia +
Brooklyn Station Endestation Kosmos.

*Blueberry
Den gale tyskers guldmine

*Blake og Mortimer
Det Gule Mærke

*The Night's Dawn Trilogy (Peter F. Hamilton)
Dette skulle være alletiders rumsaga:

*Solar (Brian Roland Larsen)
Rumsaga af en ung dansker, den er fremragende.

*Dune
1984 filmen er ringe, miniserierne er rimelige men ikke teknisk veludførte. Nogle højbudgetsfilm ville være værdsat. Historien er et mesterværk.

*Mataresernes Cirkel (Robert Ludlum)

*Yoko Tsuno
Her ligger en række sci-fi historier.

*Franka
Ganske god tegneserie, den burde være et kæmpe hit for kvindelige seere.

*Valhalla
Hvis man kan lave Ringenes Herre så kan man da også lave Valhalla. Ikke dansk produceret, det skal være en storslået produktion for at det bliver godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter