Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

2 verdenskrigsfilm

Fri debat → 2 verdenskrigsfilm

Murdockuser/628477
Murdockuser/628477 8 år siden

indrøm det vi elsker alle en god film om anden verdenskrig men hvordan vil jeres top 3 se ud når det kommer til 2 verdenskrigsfilm ?

min er:

1: Schindler's List
2: Inglourious Basterds
3: The Boy in the Striped Pyjamas

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dorthea

Jeg har tænkt meget over det...
Den første, der dukker op er Memphis Belle, jeg elsker den film.
Saving Private Ryan var også super godt lavet og jeg ELSKER ELSKER Band of Brothers - hvis man må nævne serier så er en nr 1. med flere armlængder.
Efter Inglourious Basterds kunne jeg slet ikke få armene ned igen, men er den ikke så fri en fortolkning af krigen at den ikke rigtig tæller som en krigsfilm?
Jeg har desværre ikke selv fået set The Boy in the Striped Pyjamas, jeg har den liggende, men har ikke fået taget mig sammen endnu. Schindler's Liste er også fantastisk, men det er heller ikke en man lige smækker på til en hyggeaften :)
Set fra "fjendens side" er der Der Untergang, Hitlers Elite og Forfalskerne.
Snakker vi "ofrene" er der Pianisten, la Vita e Bella og Schindler's Liste... Der er så mange jeg kan ikke vælge! Jeg læste om en ny en her på kino for ikke så længe siden, der var en afstemning om den skulle ha dansk premiere, jeg kan ikke huske navnet, men den så super fed ud!!

Murdockuser/628477

Inglourious Basterds tror jeg falder under kategorien kontrafaktisk historie som er en genre inden for historieskrivning, hvor man forestiller sig, hvad der ville være sket, hvis en bestemt handling var faldet anderledes ud. så synes den bestemt har sin rettighed.

hvis du ser The Boy in the Striped Pyjamas så sørg for masser af kleenex da den film har en meget tragisk slutning

nu hvor du selv nævner bands of brothers så synes jeg bestemt at allo allo skal med selv om den er over i en helt anden genre. har en forkærlighed for Herr Flick i den serie når han forsøger sig med diverse udklædninger og den måde han slår sin assistent oven i hovedet med sin stok.

men nu hvor vi ser fremad kan vi ikke komme udenom Hvidstens gruppen som kommer til foråret. er det den du tænker på?

Dorthea

Det er en af "the Big Guys" der laver den, Peter Jackson, Spielberg, Scorsese, Coppola eller en i den stil. Den handler om piloter tror jeg nok. Det irriterer mig utrolig meget at jeg ikke kan huske navnet. Men den danske lyder også rigtig interessant, og den skal jeg nok også se :)

Jeff

Produced by Lucasfilm.

Dorthea

lige præcis den! den ser super god ud og håber den kommer til DK. - jeg HADER når jeg ikke kan komme i tanke om sådan noget.

Nikolaj

1.Saving private ryan
2.Der untergang
3.Scindler`s list
4.Hitlers elite
5.The boy in the striped pyjamas.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter