Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Mobiler i biografen

Brugerpanelet → Mobiler i biografen

Timm
Timm 1 år siden

Jeg har de sidste 3 gange jeg har været i biffen sammen med kæresten for at se en film og have en hyggelig aften set en eller flere idioter som tager mobilen frem for at tjekke tiden eller værre for at skrive eller tage billeder til deres fucking instagram eller snapchat eller andet af det sociale pis.

Hvis dit social liv er så vigtigt at du nød til at være på mobilen 24/7 så skal du ikke tage i biffen og ødelægge filmen for alle os andre. Det kan sgu ikke være så svært at være voksen. Den ene gang indrømmer jeg at jeg blev lige i overkanten vred og råbte af en som valgte at tage en selfie med blitz til filmen PET SEMATARY. Jeg valgte så at råbe om idioten var døv og blind for ikke at se filmen hvor der står (Indrømmet ikke tydligt i forhold til hvad det engang var) at man skal SLUKKE MOBILEN. Personen valgte bare at grine og tog en ny selfie og så vidre på filmen. Jeg blev virkelig vred og havde lyst til at gå ud og hente en bilet kontrolør men tænkte hvad fanden skal de kunne gøre for den idiot har jo betalt for billeten lige så meget som alle os andre.

Men det kan sgu da ikke være sandt at folk som ham skal kunne tage og ødelægge en film for folk og så man ikke kan gøre en skid ved det.

Derfor har jeg en ide at ansætte en ekstra person som så skal "fange" de idioter som ikke kan slukke mobilen og så tage dem fra dem under filmen. Så kan de så få den igen når filmen er slut som små børn.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henriette69

at man lige frem kan tage mobilen fra folk, men kan sagtens følge dig.
Tænkte faktisk selv tanken om, at der burde være personale i hver sal inder en film, sidst jeg var i bio.
En flok meget unge piger og drenge, kom larmende og grinende ind i salen, og jeg tænkte bare “det går galt det her”. Der gik da heller ikke 5 min før den første person havde flyttet sig pga af dem. 5 min inde i filmen måtte en far markere sig ret kraftigt, da han og sønnen havde flokken lige i nakken, og de blev ved med at snakke og forstyrre.

Præcis som dig, fatter jeg ikke at folk gider betale for en biografbillet (de er trods alt ikke helt billige mere), kun for at sidde og glo på sin mobil eller snakke med dem de er sammen med. SÅ BLIV DOG HJEMME!

Derudover bliver jeg vanvittig af folk og deres slikposer og dåsesodavand, som åbenbart først kan åbnes EFTER filmen er startet... :(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter