Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hvad hedder filmen

Brugerpanelet → Hvad hedder filmen

Hanne
Hanne 1 år siden

En ung fyr spiller lettere handicappet, og stammer, i sit job som rengøringsmand, men kun for at narre sig til jobbet på en arbejdsplads (måske museum, det husker jeg ikke), hvor der er en genstand (papirer?), han planlægger at stjæle.

Jeg husker et klip fra slutningen af filmen, hvor denne fyr løber gennem byen med et slags rør (etui), hvori den stjålne genstand er, men der er noget med, at han er blevet narret, og en anden ender med til sidst at have genstanden.

Jeg synes, han godt kunne ligne en ung udgave Richard Armitage uden skæg, men er ikke sikker på, det er ham.

Det driver mig til vanvid ikke at kunne huske titlen. Hvem har et bud? :-o

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Hmm, det bliver et lidt langt ude gæt, men måske filmen "The Lookout" (2007)?

https://www.imdb.com/title/tt0427470/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Lookout_(2007_film)

Hanne

@Camie, nej det er ikke den, desværre :-(

I filmen har han en kollega, moden herre, som støtter ham meget (ud fra troen på, at han har et handicap). Den unge fyr narrer ham på et tidspunkt ind i et (maskin-?) rum og låser ham inde, mens han selv går i action med det, han skal stjæle/have fat i. Måske er det en kostbar sabel, måske 'bare' et bestemt dokument, som kommer i dette 'rør', som han har hængende skråt over skulderen, da han løber gennem byen...

Ham, der spiller den unge fyr (og hvis navn jeg ikke husker),er slank, har smalt ansigt med tætsiddende øjne, vistnok høje tindinger.

Michael Eleberguser/530962

Camie

Ah ja. Jeg sad faktisk mens jeg søgte efter Hannes film og havde en ide om at jeg selv havde set den film hun beskrev, men jeg kunne bare ikke komme i tanke om hvilken.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke om det er den film Hanne leder efter (det tror jeg nu nok det er), men det var i hvert fald den jeg selv tænkte på. Tak for det :-)

Hanne

YES, det er den. 1000 tak :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter