Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

super ansatte

Biograferne på kino.dk → super ansatte

gitte
gitte 8 år siden

jeg ønsker at rose alle de gode søde ansatte i biografferne rundt i kino.dk. jeg synes at i er meget behjælpelig og jeg synes i gør et godt stykke arbejdet.
jeg synes det er synd for jer at i skal gå og rydde op i salene efter folk svineri. det er jo ikke det i få penge for. jeg er tit gået dybt ryste ud af biograf hvor folk efterlader alt deres affald.
så tak for alle de søde ansatte i biograferne.

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Vis jeg arbejdede i biograferne vil jeg blive rørt over din kommentar :)

khadwar_neang_666

jeg er fuldstændig enig med at ansatte i biograferne er seriøse søde flinke og rare ...

der er jo tider hvor ansatte skal stå for skud når diverse ting der måtte opstå med hensyn til gæsterne der brokker sig om næsten ingenting ...

derfor fortjener de at få mange roser og opmuntringer igennem en til tider travl hverdag for deres tålmodighed og engagement og mega meget venlighed ...

STORT TAK TIL PERSONALET OG DE ANSATTE JEG HAR MØDT PÅ KINO.DK OG I DIVERSE BIOGRAFER JEG HAR BESØGT HOS ...

Katja

Helt enig. Jeg tror faktisk at biograferne i Danmark er det sted jeg har oplevet den bedste service, sådan generelt set. I forhold til mange butikker, er der virkelig tale om folk der er glade for deres arbejde - Eller i hvert fald ikke giver udtryk for andet.

Thumbs up! :)

Katja*

Hvor har I dog ret!

Dertil synes jeg det er rigtig sjovt at man (i hvertfald i Aarhus' biografer) har fået de ansatte til at skrive deres yndlingsfilm på deres navneskilte.. ;)

I er sgu' søde er I!

Jesper

Der er faktisk en god mening med at smile og være servicemindet. Det får kunderne tilbage. Så der er penge i at smile og være høflig.
Alle bør ryde om efter sig og tage deres affal med sig. Det er almindelig høflighed. Men der skal gøres rent, så der skal være ansatte til det, og det får de løn for.
Så personale gør præcist hvad de er blevet oplært til og får løn for.
For mig betyder det at jeg får et god oplevelse, som jeg har betalt for.

Anjauser/50528

Jeg vil gerne fremhæve personalet i Falkoner biograf de er altid hjælpsomme og venlige.
Biografen er holdt pænt så man får helt sikkert den service man betaler for, så tusinde tak fordi i giver os en god oplevelse.

Segoyuser/116755

Den er stadig aktuel, tænker i mit stille sind, vil du efterlade din stue med div. popcorn, cola, slik, papir , udover det hele?? Nej vel......

Så vend dig lige om en ekstra gang tjek har jeg taget mit skrald med ud?? .-))

Ja der er gode personale som altid kan spørge om hvilken film de lige synes er god lige nu, eller vil anbefale, dermed vælger jeg en ny film til, dog helst ik gyser for dem tåler ikke!

Kenneth

Jeg har tidligere brugt Kino til nogle firmaevents hos www.laantildig.dk - jeg er af helt samme opfattelse som dig. Hatten af for de ansatte - det er ikke altid lige lækkert det folk efterlader sig.

Friis

Det undrer stadig mig hvordan og hvorfor tingene stadig er som de er beskrevet i denne tråd.

Ryd da op efter jer selv - opfatter man billetten som en mulighed for at svine maks i 2 timer har man efter min mening misforstået noget.

Hilsen
Friis

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter