Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Gebyr

Biograferne på kino.dk → Gebyr

Henriette69
Henriette69 3 år siden

Ikke om jeg fatter hvorfor det skal koste mig 10 kroner, når jeg laver billetsalgets arbejde og selv vælger mine billetter på nettet...??
Jeg sparer sælgeren for det med at sku' vælge pladser osv, og for dét betaler jeg altså nu 10 kroner. Burde da være omvendt, at når man ikke selv har bestilt på nettet, så burde det koste et gebyr...

Stem op!
270
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Helt enig - det giver slet ingen mening. Man burde få rabat for at lave arbejdet selv.

Camillauser/138272

Fra et tidligere svar fundet vha søgefunktionen på sitet:

Priser og gebyrer

Hej

Priser og gebyrer bestemmes af biograferne selv og er individuelle, så der kan være forskel fra biograf til biograf og det er ikke noget kino.dk har indflydelse på.

Man er velkommen til at kontakte biograferne og få en forklaring af dem - kontaktinfo findes på kino.dk/kontakt.

Hilsen
Kino.dk

Wayne

Det er jo ikke alt man kan bortforklare med - at det er biografernes skyld.

Kino er et bestillingssystem, først og fremmest - og gebyrerne fremgår når man bestiller sine biletter.

Kino har udgifter til mange ting, så de kan jo ikke bare operere gratis - mon ikke Kino får et eller andet når billetterne bestilles (måske en del af bestillingsgebyret, eller en beløb pr. billet?).

Men det ændre stadig ikke ved, at man sparer mandskab i biografen når man bestiller og betaler i forvejen.

Jeg har været i NF Bio's biografer 4 gange i løbet af de seneste 10 dage. De tre gange var billetsalget flyttet til kiosken, uden at der stod en kø - så noget må de spare ved at folk gør det selv.

Men jeg synes da at det ville være fair at sende spørgsmålet videre. Til gengæld ville det også spare biograferne for mange telefonopkald, hvis alle kan læse svaret her.

dha

Bestillingsgebyret går til biograferne -- ikke Kino.dk!

Hvad biograferne betaler for Kino.dk's håndtering af billetreservation er forskelligt fra biograf til biograf. De fleste af biograferne bruger jo også deres egen hjemmeside som supplement til kino.dk (eller omvendt).

Iflg nfbio.dk går bestillingsgebyr til:
"Vi har desværre mange, der aldrig afhenter deres bestillinger, og et øget beløb kan sikre at flere dukker op, så mange ikke går forgæves, fordi man tror, at de gode pladser er taget. Derudover kræver det til tider at vi hæver prisen grundet omkostninger til drift og administration"

Du skriver at det sparer mandskab at folk køber selv -- ja, men så er der heller ikke bestillingsgebyr, kun gebyr til PBS (hvilket man aldrig kommer udenom).

Det koster penge at drive et callcenter og en hjemmeside. Det skal dækkes.

Og mht. den sparede bemandning i øjeblikket - mon ikke det er fordi det er sommer og folk hellere vil på stranden end i biffen?

Wayne

Helt ok. Er du repræsentant for biograferne?

Og har du set strandvejret de sidste ti dage :-)

Segoyuser/116755

Det er da bifvejr....når der er gebyr hvis jeg kan undgå køber jeg ved skranken, når vi alligevel skal købe andet hvis det er samme dag , ellers købes billeter en uge før om muligt i biffen.

Men vil skrive synes bifbillet er ikke blevet billigere og ikke en omgang halvpris dag ser det ud til ......eller kinotur for den sags skyld.....

Henriette69

det burde da i hvert fald ikke koste ekstra, ikke i mine øjne. Er glad for jeg ikke er helt alene med min holdning

Henriette69

dét argument holder jo bare ikke. For du bliver ikke opkrævet gebyret, hvis du ikke dukker op til den forestilling, som du evt. har bestilt billetter til. Sku' det argument holde, så sku' gebyret betales uanset hvad, så snart man ligger en bestilling, og gebyret betales selv om man ikke henter billetterne. På den anden måde her, "straffer" man bare dem, der rent faktisk henter deres billetter.
Og den med at gebyret også går til administration, holder heller ikke, for det er jo mig, der har lavet det administrative arbejde. De skal blot printe billetterne ud...

Henriette69

det er absolut ikke billigt at gå i biografen. Bl.a også derfor jeg synes der er lidt noget svineri med gebyret på 10 kr, når jeg selv har gjort arbejdet og bestilt mine billetter på forhånd

Henriette69

Jeg ved godt Kino.dk ikke som sådan har noget at gøre med billetpriser og gebyrer, men nu er det jo Kino.dk der er det fælles site for det hele. Så var derfor mit indlæg endte her. Ville blot gerne høre andres mening

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter