Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Fribiletter i bryllupsgave

Biograferne på kino.dk → Fribiletter i bryllupsgave

Søren
Søren 2 uger siden

Måske skulle man tænke en ekstra, hvis man fik eller gav et par fribilletter til Birkerød Bio, det var dette vi var ude for.

Min hustru og jeg er lige blevet gift her d. 04.05.2021 på rådhuset i Holte, og modtog 2 fribiletter af Ruderdals kommune i bryllupsgave, vi gav biletterne til vores 2 døtre, som tog til Birkerød bio hvor de ville se filmen "Druk" ,da de kommer hjem fortæller de, at de skulle betale for en ekstra billet til 85 kr, selv om de havde 2 fri billetter, hvilket jeg syntes ikke kunne være korrekt, jeg ringer så til biograf direktøren Michael, og fortæller ham historien, han fortæller at vores børn havde været allene i bioen, og han ikke kan køre en forstilling med 2 fri billetter, derfor skulle de betale for en ekstra, og forøvrigt skulle jeg ikke fortælle ham hvordan han skal drive hans forretning,
En kedelig oplevelse, måske også fordi det var en bryllupsgave, syntes godt direktøren Michael kunne havde været lidt mere forstående ,nu da det var ham selv der havde lavet reglen som han sagde.
Jeg har forståelse for, at det ikke kan betale sig at køre en forstilling for kun 2 personer, men så kunne man måske annullere forstillingen hvis der er f.eks. mindre end 10 personer, syntes bare ikke man skal betale hvis man har fribilletter betalt af Ruderdals kommune
Det er ikke de 85 kr det er bare måden, og at en god oplevelse "Gaven" nu blev til en dårlig oplevelse.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Sikke da en træls betjening, det kan da ikke være rigtig at kræve 85 kr de har skiltet med de viser filmen, er der lovhjemmel for det der skete, jeg ville skrive til ja hvem??

De penge skal retur, dybt uartig, der ville slet ikke komme retur til!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter