Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Animerede med original tale (igen-igen).

Biograferne på kino.dk → Animerede med original tale (igen-igen).

skyggeulv
skyggeulv 5 år siden

Har i længere tid glædet mig så meget til at skulle ind og se Big Hero 6 når den ENDELIG fik premiere her i Danmark, og hvad ser jeg så? Kun Cinemaxx har den med engelsk tale :(

Det har været en af årets animerede film in USA i 2014, og en film der i stor grad også har fået voksne ind for at se den. Utroligt at denne ikke kommer bare i kort tid med original tale (i det mindste i de større biografer).

Jeg er glad for 3D, men nogen gange tror jeg at en evt. engelsk visning lider tab pga. dette. På den anden side, så var det også sjældent vi fik en animeret film med original sprog før 3D, og det er set at flere andre kan sendes i original alligevel (lig med kort periode med tre udgaver).

Jeg VED at der ikke er plads til at sende alle animerede med original tale, men kunne godt ønske at de danske distributører havde lidt mere fintføling med visse film det ville være en god ide med. F.eks film der har en god chance for også at tiltrække et voksent publikum uden børn som ledsagere.

Er det ikke noget som biograferne evt. kunne tage op med distributørerner?

(Skal nok ind og se Big Hero 6 alligevel, men føler at lysten dalede noget ved udsigten til dansk tale).

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The big lebowskiuser/453627

Den går også i palads. Det står bare nederst på oversigten over film der spiller der :)

Spaettenuser/15532

Jeg har kunnet finde original versionen af Big Hero 6 i i hvert fald 7 forskellige biografer i Danmark (Nordisk Film Palads, Århus, Ålborg og Odense + CinemaxX KBH, Århus og Odense), så der burde da være en rimelig god chance for at få den at se med de originale stemmer:-)

skyggeulv

Nevermind :D

Ser ud til at jeg var for tidligt ude og tjekke her. Jeg ser den også med engelsk tale på oversigten nu. Var bare lidt oppe og ringe over udsigten til at endnu en film ikke kom i original sprog.

Ann-Britt

Det kan jeg nu godt forstå at du var :)
Nogle gange lykkes det at få de danske stemmer til at fungere fint, MEN filmen er jo lavet til de engelske stemmer (eller hvilken sprog, der er det originale), så der sker nu noget, når man får filmen som den er/var tænkt.
Selv køber jeg dem hjem på dvd, når der er nogle særlige søde/sjove jeg gerne vil eje, og dér ser jeg dem naturligvis på original sproget (men har dem så også med dansk tale til de af gæsternes børn, der endnu ikke er fortrolige med andre sprog :) )

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.