/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Udløber min billet hvis jeg ikke færdiggjorde min ordre

Andet → Udløber min billet hvis jeg ikke færdiggjorde min ordre

Muhammed
Muhammed 1 måneder siden

Jeg har nemlig nogle værdikort til biografer bl.a. atlas hvilket er der jeg var igang med at bruge dem. Problemet er at jeg skulle til at reservere nogle pladser, da min telefon så slukke (fordi den ikke havde strøm) mistede jeg de data jeg havde fyldt ud. Da jeg så udfylder dem igen og prøver at bruge mine værdikort står der, at de ikke er gyldige. Hvad skal jeg gøre?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sullivan

Jeg er også interesseret. Dette er faktisk en ret mærkelig situation, og jeg håber, at virksomheden vil hjælpe dig, bare kontakt teknisk support, og hun vil forklare dig alt. Generelt, når man køber billetter eller nogle varer generelt, er det vigtigste, at man bevidst nærmer sig valget. Jeg bruger fx meget ofte siden https://promocodius.com/dk/ hvor jeg finder information om rabatter som visse butikker giver på deres varer. Rabatkoder skaber yderligere konkurrencefordele, for eksempel ved at tilbyde en lavere pris end konkurrenterne.

Segoyuser/116755

Jeg vil ringe til Atlas hvor din reservation var til, som kan se det er2 uger siden du skrev, og ikke alle ser dit oplæg, men generelt ring til udbyder hvor du har købt billet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter