Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Popcorn i biografen

Andet → Popcorn i biografen

Jesper
Jesper 1 år siden

Er jeg den eneste der er ved at blive sindsygt over både børn og voksne mennesker IKKE kan spise popcorn ordenligt i biografen .

At folk enten skal sidde og bide en popcorn over 70 gange . Eller at folk skal tag 70 popcorn ind i munden på samme tid OG TYGGE SAMMEN SÅ HELE SALEN KAN HØRE DET.

Hvor er det vildt at man ikke kan tag popcorn i munden . Lukke munden og tygge.

Er jeg den eneste der er ved at blive sindsyg over det ??

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Du er ikke alene ...

Marianne

Jeg undrer mig dog mest over, at det åbenbart er så svært IKKE at smide popcorn overalt omkring sin plads.
Nogle gange ligger der indholdet fra næsten et helt bæger på gulvet.

Amalie

Forstår ikke hvordan gulvet kan være fyldt med popcorn efter hver evig eneste film - selvom der ikke har været nogle "chok-scener" i filmen.

BERTILuser/82528

Jeg har et meget større problem med når folk rasler med deres slikpose fordi de er distraherede af filmen samtidig med de har slikposen i hånden. Det værste er man ikke engang selv er klar over det, når man selv er synderen :P

Camillauser/138272

Søg en personlig ledsager til Eders næste biograftur.

Tsk tsk

Dennis

Jeg synes at det er mere irriterende, at folk fedter med slik poser. Nogle gange også papirsposer som man har taget med ind. Mobil telefoner, og folk som ikke kan holde mund, er også væsentligt mere belastende.

René

Ej altså. Nu må folk altså lige tage en slapper. Vi er et folkefærd som elsker at brokke sig over den meste ligegyldige detalje. At man brokker sig over popcorn som ligger over det hele eller at man fylder mange popcorn i hovedet, det er altså små ting. Jeg hører selv til dem som rager flere i munden på én gang. Dog holder jeg munden lukket. Det med slikposerne kan man jo ikke gøre alverden ved andet end bare at håbe.
Der hvor jeg ser det største problem er når folk snakker eller har mobilen fremme. Det er yderst flabet.
Når man er i biografen skal man se film og ikke andet.
Lig nu mobilen fra dig og se film.

Marianne

Personligt er jeg ret ligeglad med, at folk hellere vil kramme deres mobiltelefon, hvis bare de holder den lydløs.

S. Rico

Popcorn kan være meget larmende. Men det generer mig egentlig ikke, for som regel bliver folk hurtig færdig med at spise dem. Så det er kun et problem i starten af filmen.

Tændte mobiler i biografmørket er til gengæld noget Fanden har skabt. Når der sidder teenagere foran eller ved siden af en og bevæger deres store lysende skærme, så bliver ens øjne automatisk opmærksomme på lyskilden. Det har ødelagt min oplevelse af flere film.

En af gangene måtte jeg sætte min rygsæktaske op på armlænet mellem mig og personen ved siden af med mobilen. Tasken tog udsynet til den lysende skærm, hvilket hjalp. Men til gengæld sad jeg så ikke videre behageligt med en stor rygsæktaske lænende ind mod mig.

Simon

Hvor er det dog et dejligt og velfungerende land vi lever i hvis det her er hvad I betegner som et problem. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter