Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

må man selv medbringe?!

Andet → må man selv medbringe?!

stephanie
stephanie 9 år siden

Kæresten og jeg diskutere om man stadig selv må medbringe slik i biograferne i Esbjerg?
så plzz hjælp må man det, for ellers skal jeg ikke have noget:)

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

at have slik og sodavand med, du har købt andre steder med ind i biografen. Personalet har ikke lov til at visitere dig for ting, der evt. ikke skulle være købt i biografen.

Så selv om de skriver, at man kun må have deres produkter med ind i biografen, så er det fuldt lovligt at tage andre med ind.

Kattesjovuser/423704

Der står at man ikke må have egen slik og drikkevare med i Biografen.
Og jeg kan da godt forstå at biografene gerne vil have, at kunderne køber i deres butik. Det er jo nu engang en forretning. Også fordi priserne på filmenes billetter er sat efter hvor meget, der bliver solgt i butikkerne.

Men selvfølgelig går jeg også ind for at tage mit eget slik med i biografen nogle gange... fordi nogle gange så er pungen flad og tom, og gå i biografen uden guf til filmen, går bare ikke...

Men andre gange er det da mega hyggelig, når pungen er godt fuld, at købe slikket lige inden filmen i butikken.

Så tag lidt med i lommen en gang.
Og støt biograf butikken næste gang du / I skal se en film.

Aragorn

I Nordisk Film Biografer (hvilket Bio City Esbjerg er en del af) er det ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikkevarer. Det kan godt være at Anders har ret i, at du har RET til at tage det med ind, men der vil altid være risikoen for at det bliver påtalt af biografens personale hvis du finder det frem under filmen.
Og der står såvidt jeg husker i deres reglement at man altid skal følge anvisninger fra personalet, og det gælder også hvis de beder dig pakke dine chipsposer og 1,5L sodavand væk.

Spaettenuser/15532

Hej Anders.

Jeg tror ikke, at man har ret til at medbringe eget slik/sodavand. Biografer (i hvert fald de fleste) er privatejede virksomheder. Her er det op til den enkelte at fastlægge retningslinjer/regler for deres virksomhed - Så længe disse ikke strider med den danske lovgivning, naturligvis.

Og jeg tvivler på, at det er imod lovgivningen at nægte kunderne at tage deres egne varer med.

Man kan også argumentere for, at når biograferne sælger en given vare i deres kiosk, har kunden mulighed for at få dækket sit behov der. Ganske som at de fleste restauranter ikke tillader medbragt mad og drikkevarer.

Men du har helt sikkert ret i, at de ikke må visitere kunderne:-)

Mvh
Spaetten

Anders

Aragorn nævner, så har du RET til at tage det med ind. Biografen kan ikke nægte dig det. Ligeledes kan en restaurant ikke nægte dig at have dine egne drikke - eller fødevarer med - de vil muligvis bede dig om at gå, men i en biograf har du jo allerede betalt for en biografbillet, så der bliver man nok ikke bare smidt ud uden videre, men det er da klart, hvis man tropper op med 2 2 liters og 5 poser chips, så har man tydeligt brudt biografens reglement, og de kan lovligt bede dig om at gå.
Men det er stadig lovligt at medbringe dit eget, og så må du jo bare være lidt diskret, hvis du ikke vil købe biografens slik/sodavand.

Men hva fanden, det er ikk mit problem. Slik og sodavand er spild af penge og kalorier:)

Aragorn

Jeg er simpelthen nødt til at spørge dig hvorfra du har din viden omkring hvad man som gæst her "ret til" at have med ind?

Hvorfor må koncertsteder kigge i min taske for at undersøge om jeg har mad eller drikke med ind? Og konfiskere det. De må ligeledes forbyde mig at have videokamera med ind - også selvom jeg ikke har tænkt mig at bruge det? Hvorfor må en biograf så ikke forbyde folk at have mad med ind?

Du benytter meget ordet lovligt, og det er da helt korrekt at der ingen lov er imod at tage madvarer med ind i biografen. Men nu snakker vi jo ikke om at få politiet på nakken, men om at overholde biografernes regler. Og som spaetten siger er det jo private virksomheder, med ret til at opstille deres egne regler. Og hvis du ikke kan (eller er villig til at) bevise at din taske ikke er fyldt med chips og cola, har de jo ret til at nægte dig adgang til salen.

Anders

Jeg kan ikke huske om det var kontant, penge eller noget i den dur, men kan tydelig huske de interviewede en masse folk om de troede det var lovligt/ulovligt - De fleste troede det var ulovligt, men det er åbenbart lovligt. De plejer at have deres facts på plads i de programmer.
I kan vælge at tro mig eller ej. Jeg er i bund og grund ligeglad. Jeg køber aldrig slik/sodavand, da det hurtig er noget jeg bliver træt af, og kan ikke fordrage popcorn.
Og som Gitte nævner -hvis pengene er til det, så tag og støt biograferne ;)

Aragorn

Fair nok at du er ligeglad. Men lidt en dårlig debatkultur hvis man kommer med "facts" og informationer uden at underbygge dem.
Du har da helt sikkert ret i at det ikke er ulovligt at tage slik med i biografen, det kommer politiet såmænd ikke og anholder dig for. Men derfor tror jeg godt den enkelte biografgæst kan blive bedt om at bevise at han/hun ikke har slik med i sin taske, hvis biograf stiller det som krav for at få adgang.

Og som svar til Stephanie så tror jeg folk skal forvente et skærpet fokus på dette område fra Nordisk Film Biografer's side. Det er noget de for fremtiden vil begyndet at slå hårdere ned på.

DaviMi

Altså, så længe de ikke har et skilt oppe eller på anden måde forsøgt at informere mig om det, må jeg godt medbringe. Så kan det godt være, at der står et eller andet sted, at man ikke må medbringe, men hvis ikke de har lavet et ordentligt skilt omkring det, går de ikke højt nok op i det til, at det interesserer mig.

Derfor tager jeg aldrig medbragte ting i lokalbiografer, der tit ikke tjener særlig mange penge ellers, som dermed har mere brug for penge fra den slags (og derfor har skilte oppe omkring ikke at medbringe).

Bevares, køber da fra tid til anden tingene fra biografen, men køber også gerne en billig sodavand og noget chokolade og tager med ind fra Rema1000.

Ah, og gemmer det forresten altid. På den måde har jeg alligevel respekt nok for 'autoriteterne' til ikke at vifte med tingene. Desuden har jeg godt hørt om en ven, der blev smidt ud for at tage 5-10 cheeseburgere med, så vil helst ikke friste skæbnen (;

Ponyo

Det er biograferne selv der sætter spillereglerne. Man må i NFB ikke medbringe mad slik osv. og jo Anders de må godt nægte dig at komme ind, om du har billet eller ej. Er selv trofast gæst i et par NFB og har snakket med personalet om det. Men se på det på denne måde, alle os der køber vores popcorn og sodavand i bifferne, er med til at holde billetprisen nede. et sted skal pengene jo komme fra.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter