Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Ingen Debat

Andet → Ingen Debat

René
René 11 måneder siden

Hej. Dette er ikke noget oplæg til nogen debat. Dette er en advarsel.
Jeg har nu den sidste lille uges tid lagt mærke til rundt omkring på kino.dk at en kvinde/gruppe med kalde navnet "Sexklub" florere rundt på hjemmesiden og det er en kvinde eller mand ved navn EMMA som ligger beskederne op.
Jeg synes at det er meget upassende da jeg mener at kino.dk er en hjemmeside der omhandler reklamer med film, info om film, konkurrencer og meget inden for filmens verden.
De beskeder som stammer fra "SEXKLUB" med afsender "EMMA" er spam beskeder og indeholder udelukkende reklamer for sex og tilbud om sex, hvilket jeg ikke mener høre til på hjemmesiden.
Jeg ved godt at der sikkert er film som har seksuelle asspekter i små varianter, men hjemmesiden der henvises til er en pornoside.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marianne

og der er ikke ret meget andet at gøre end at 'anmelde' profilen til kino.dk, og så tager de affære.

Camie

Gør endelig flittigt brug af knappen "Klag over indlæg til kino.dk". I de fleste tilfælde er de flinke til at få ryddet op.

Især i tilfældet med "Emma's" indlæg var de super effektive. Der gik ikke mere end 1-2 timer efter jeg havde rapporteret dem, til de var slettet igen. Desværre gentog det sig så igen hver dag i dagene efter, men hver gang blev de slettet hurtigt.

Jeg vil dog sige at jeg næsten foretrækker den slags spam, da de er lette at slippe af med igen. Jeg synes det er værre med de indlæg, hvor brugeren lader som om de er interesseret og laver et relevant indlæg, men hvor det i virkeligheden bare er et måde at sprede et link til en hjemmeside på ifm. SEO.

Et godt eksempel er denne bruger: https://www.kino.dk/user/1548595

Se bare på indlægget her: https://www.kino.dk/comment/258611#comment-258611

Når du/I læser dette har kino.dk måske været inde og rydde op, så jeg citerer lige indlægget her og spolerer også linket:

"Spaniernes Spanien er en kort film, tror kun den varer lidt over et kvarterstid. Men den handler jo om spaniens fri demokrati og det ansvar det to i Spaniens udvikling dengang. Jeg har selv været nede og se nogle af de områder hvor den er blevet filmet. Filmen giver en forståelse af hvordan Spanien var den gang og så kan man selv se, hvor de er dagen idag. Hvis du en dag får lyst til at tage derned og se det, så er der altid billige flybilletter på https://www_rejsepriser_dk/, bare et godt tip herfra :)"

Den slags ligegyldige indlæg er bare med til at ødelægge gode debatter for seriøse brugere. Og der er masser af eksempler på disse brugere/indlæg.

Se bare på denne tråd:
https://www.kino.dk/debat/spoerg-kinodk/falske-profiler-og-skjult-reklame

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter