Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Alene i biografen

Andet → Alene i biografen

DaviMi
DaviMi 7 år siden

Var alene i biografen i dag, hvilket fik mig til at tænke på, hvad folk foretrækker ... går I alene i biografen tit/en gang imellem/aldrig? Og hvorfor?

Personligt har jeg været alene inde at se 3 film:
- Prince of Persia (som bonus var salen helt tom, så det var virkelig en oplevelse!)
- X-men: First Class (gallapremiere)
- The Impossible

De to sidste så jeg alene, da der kun var én ledig plads tilbage, mens den første var af trods over for min søster. Kan forestille mig listen bliver længere her op til oscar-uddelingen.
Mange af mine venner finder det absurd at gå alene, mens jeg engang kendte en, der oftest tog i biografen selv, siden det gjorde oplevelsen bedre for hende.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Vi har vist haft sådan en tråd to gange og for ikke så længe siden.

DaviMi

Det er jeg ked af. Er først lige begyndt at lægge mærke til debatterne herinde. Ser om jeg kan finde ud af at finde en af dem fra tidligere (:

DaviMi

Tusind tak. Havde helt opgivet at finde den.

Mejse

Jeg har altid yndet at gå alene i bio. Ca. halvdelen af mine bio-besøg, sker derfor alene, da en del af mine filmønsker´, tit falder udenfor den absolutte norm. Fx kan jeg lide Star wars (ikke mange andre piger kan lide dem), Film noir, dokumentar film og andre som falder uden for den almene smag. Men som den film-nørd jeg er, er jeg selvfølgelig også vild med en masse andet, mere kommercielt fx Hobitten, Taken, katastrofefilm, Disney, animationer etc. Dog er jeg ikke super glad for "brainles action"... :(
Det har aldrig generet mig, at gå alene i bio -vil faktisk foretrække det nogle gange! Synes det er ret forkert, når folk presser hinanden til at sidde og stene film som de ikke bryder sig om, bare for at være sociale. Man taler jo (forhåbentlig!) ikke sammen under filmen!!?
Sammen med en tidligere kæreste gjorde vi af og til det, at vi tog sammen i bio, gik ind og så hver vores film og så mødtes vi bagefter og snakkede om vores individuelle film, spiste og hyggede...Der er mange muligheder :)

Wayne

No problem ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter