Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Avengers

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.04.2012
| |
2 timer 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Avengers
|

I tegneseriefilmatiseringen 'The Avengers' samles en række helte fra tidligere Marvel-film.

Jorden står over for den måske største trussel nogensinde. Gudesønnen Loki (Tom Hiddleston) står bag en grum plan, der skal give ham magten over planeten, men ved hans side står en hidtil ukendt fjende af mægtige proportioner.

Nick Fury (Samuel L. Jackson), leder af de internationale, fredsbevarende agenter i S.H.I.E.L.D., ser kun én udvej: At samle verdens største helte.

Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Hawkeye og Lokis halvbror, Thor, slutter sig sammen for at blive The Avengers. Men kan så store helte (og egoer) enes? Og er deres samlede styrke overhovedet nok til at redde verden?

Joss Whedon er manden bag kameraet i den ambitiøse superheltefilm 'The Avengers'. Han har før instrueret filmen Serenity (2005), der var en spin-off af hans kultdyrkede science fiction-serie 'Firefly' (2002).

'The Avengers' er baseret på Marvels tegneseriehelte, som hver især har optrådt i tidligere film, så vi kan glæde os til at se Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans og Chris Hemsworth i deres vante roller, mens Mark Ruffalo overtager Edward Nortons rolle som Hulk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1744 votes)
5.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fremragende popcornunderholdning. Flot, tempofyldt, med imponerende effekter... Men karaktertegningen er næsten mere imponerende end effekter og udseende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Spændende, smart, sjov og sindssygt underholdende - på én gang." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... [effekterne] er flotte. Kan man nøjes med det, vil man givetvis nyde 'The Avengers'. Ellers vil man nok kede sig bravt under de 142 minutters buldren på tomme tønder." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en computerspils-collage og sejtrækker af de allermest højlydte. For de mest inkarnerede tilhængere af bølgen af superheltefilm er den røde løber rullet ud til fest, men man skal være godt inde i forhistorierne og være mere til larm end melodisk vellyd for at kunne nyde showet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... efterlade[r] et indtryk af noget befriende gammeldags: vaskeægte superhelte med sejt udstyr og selvironi. Og jo, filmen er lang - for lang - men 3D-effekterne er glimrende udnyttet og i hvert fald ikke til større gene for spektaklet." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marianne

Nok en af de bedste action film jeg har set!!! :-)

The Other Account

Først udkom tegneserien, hvor vi fik lov til at se Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Black Widow, Hawkeye og Nick Fury arbejde sammen. Nu bliver superheltene altså genforenet i en ny filmatisering af instruktøren Joss Whedon, som også stod bag instrueringen af 'Serenity' (fra 2005). 'The Avengers' er en glimrende comeback af en reunion, og med sit både humoristiske, flotte visuelle effekter og action fyldte indhold, er der i den grad noget for alle pengene, i årets fiktive sommer Blockbuster. Helhedsindtrykket blev desværre ikke så fantastisk som håbet, for filmen levede ikke væsentligt godt op til mine forventninger. Og det var først og fremmest takket være nogle platte replikker som Thor og Loki, bl.a. udleverede under deres uinteressante dialoger. Jeg ved og forstår godt at de endeligt for lov til at se hinanden igen siden den forrige film om 'Thor', men kunne manuskriptforfatterne ikke bare tilføje de makværdige replikker om broderskab og næste tron arving til efterfølgeren 'Thor 2', der er under forberedelse? For det andet syntes jeg også at handlingen virkede en anelse langtrukkende. Der var en eller anden dårlig stemning (udover den dame bag mig der konstant sparkede på mit sæde), for handlingen der ellers var interessant, blev alt for hurtigt tør i hele sammenhænget og der gik desuden ikke lang tid, før den blev alt for langtrukkende. Selvom humoren, 3D effekterne og de hæsblæsende løjer, konstant gjorde alt for ikke at få stemningen til at dø, endte jeg alligevel flere gange med at kede mig.

'The Avengers' ender på fire stjerner men med pil op, for den er på ingen måde nogen dårlige film. Tværtimod. For den holdte i det mindste løftet med at byde på 3D effekter, præstationerne var rigtigt gode (specielt fra Hulk), humoren fungerer også i stor stil, og de hæsblæsende og action fyldte øjeblikke er seværdige! Den mangler bare en lidt bedre skruning i historien og handlingen, og en mere frygtindgydende super skurk (Loki præsterede for eksempel ikke nok, til at være enhver superhelts værste mareridt!), for at kunne præstere underholdning i verdensklasse. Men ellers har Josh Whedon gjort et godt stykke arbejde med denne film, og som jeg også godt kan anbefale du ser, næste gang du skal i biffen!

En glimrende superhelte Smoothie til sommeren, og som bestemt skal ses i 3D!

HeleneColor

Kort sagt: Bedst Film 2012!:)

johnny

Endelig får the hulk lov til at folde sig helt ud og dominere som den destuktive maskine han er! godt sammenspil mellen Iron man, Cap America og Thor. 8/10*

tobecontinueduser/1028763

Avengers er en af de bedste superhelte film indtil videre .. Håber efterfølgeren bliver lige så god..

christina

pusetive overasket , da jeg så trailren yænke jeg neeej den gider jeg ik at se , den er for meget drengerøv over , men blev vild med og håber på en 2 .
dig blev jeg fórvirret over de firskelige helt historie

Alex - Cykelkongen

Filmen viser rigtig godt personlighederne ved hovedpersonerne, hvilke er rigtig fedt, da der er så mange helte at holde styr på!

Syntes, at det var rigtig fedt, den måde karaterne ændre deres holdinger til hinanden, efterhånden som jorden bliver truet!

Elsker Tony Stark/Iron Man's personlig, og mixed med en masse af marvels helte, kan ikke gå galt!

KAN varmt anbefaldes!

Frank

Mesterværk

Louiseuser/519767

Det kan lige så godt indrømmes helt fra starten; The Avengers er ikke nogen dyb film, men det prøver den heller ikke på at være. Filmen er først og fremmest underholdning, og det leverer den fuldt ud!

Normalt er jeg ikke nogen stor fan af Marvel-universet eller superheltefilm generelt - kun nogle ganske få har formået at fange min interesse, og The Avengers er så absolut den bedste film indenfor genren, jeg har set til dato.

Historien er, som det gør sig gældende for de fleste indenfor genren, temmelig forudsigelig, men alt det tekniske er helt i top, og filmen løftes ligeledes af en velskrevet og ofte humoristisk dialog samt et fantastisk velvalgt cast, som leverer fine præstationer hele vejen rundt. Mark Ruffalo er klart den bedste og mest velcastede Hulk til dato, og der ud over bør især Robert Downey Jr. og Tom Hiddlestons præstationer fremhæves iblandt de bedste.

Filmen er fyldt med action, tempo og flotte effekter; alt sammen krydret med en god portion humor, og bliver på intet tidspunkt kedelig.

Alt i alt tiptop underholdning, er vurderingen herfra, og filmen skal helt sikkert hjem på dvd-hylden til evigt eje på et tidspunkt.

Movie-fanatic

Jeg var underholdt og syntes at denne "Super-helte-de-luxe"-basker, gør det ret cool: )

Som sædvaneligt er der PROPPET med meget mørke scener, og DET irreterer mig!! jeg ved godt at special effekterne er lettere at få "til at flyde ind i billedet" når der er mørk baggrund, MEN vi skriver altså 2012, så....GET OVER IT!!!!

Synd at "Falken" ikke får mere plads i historien, han er ellers en ret spændende karekter: )

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.