Cookie- og Privatlivspolitik

The Blues Brothers (1980)

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Blues Brothers
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning (u/ danske undertekster), Extended Version
|

'The Blues Brothers' - en spillefilm over en sketch fra det amerikanske underholdningsshow Saturday Night Live - er gået hen og blevet en af vor tids største kult-klassikere.

Da Jake Blues bliver løsladt fra fængslet, tager han og hans bror Elwood på besøg på det børnehjem, hvor de blev opfostret af nonner. De finder ud af, at kirken har trukket sin støtte tilbage og vil sælge ejendommen, medmindre ejendomsskatten bliver betalt inden for 11 dage.

Brødrene beslutter at skaffe pengene ved at samle deres gamle bluesband og stable et kæmpeshow på benene. Men selvom de er 'Guds udsendte', skaffer de sig fjender overalt.

Filmen er fyldt med musik og bl.a. Ray Charles, Aretha Franklin og James Brown er med.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.9
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

”We're on a mission from God.” Det er i sig selv nok til at se den, men også på grund af den helt fantastiske kemi mellem John Belushi og Dan Aykroyd, de helt vildt sjove actionscener, musikken og en god historie. Sjov, sjov og sjov. Klart en af de sjoveste film lavet. Alle burde se den.

Jacob

Ærgerligt John Belushi døde i en ung alder, for han ville have fået en storslået karriere efter præstationen i denne film. Han og Dan Aykroyd har en fantastisk kemi og filmen har en original humor. Derudover har den et forrygende soundtrack uden sidestykke, og bil jagterne er næsten en grund i sig selv til at se filmen.

Frank

God film

Wayne

kommedie - masser af charme, larm og ballade og ikke mindst musik. Efterfølgeren havde ikke samme klasse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.