Cookie- og Privatlivspolitik

Cleaner

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.04.2008
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cleaner
|

I 'Cleaner' spiller Samuel L. Jackson Tom Carver, der har droppet sit barske job som politimand, og som nu ernærer sig ved at gøre rent på mordgerningssteder, hvor han skrubber blod og menneskevæv bort fra gulve og møbler.

Efter en rutineopgave i sit eget nabolag, vender Tom tilbage næste dag for at aflevere nøglen til den smukke Ann Norcut (Eva Mendes), som virker fuldstændig uvidende om, at hendes vægge få timer forinden har været indsmurt i blod og hjernemasse.

Han vælger ikke at fortælle noget om hændelsen og efterlader hende i uvidenhed. Men der går ikke lang tid før Tom finder ud af, at han i virkeligheden har været med til at dække over en forbrydelse...

'Cleaner' er en nervepirrende thriller instrueret af Renny Harlin, som også stod bag actionklassikerne 'Die Hard 2:Die Harder' og 'The Long Kiss Goodnight'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Denne film kører efter den ældgamle action/thriller opskrift:
- en tidligere politimand (i andre film kunne det også have været en FBI agent, en elitesoldat, en bjergbestiger osv.) har trukket sig tilbage efter en personlig tragedie.
- men så sker der noget der trækker spor tilbage i hans fortid - og som både vedrører hans tidligere karriere og familie.
- han tager selvfølgelig sagen i egen hånd, og undervejs viser det sig, at gamle venner og fjender ikke er hvad man skulle tro.
- hans familie trues, og hen imod klimaks får han en hjælpende hånd fra en uventet side.

Det hele er gennemført forudsigeligt. Det eneste der adskiller den fra de mange andre af samme skuffe, er hovedpersonens ret specielle arbejde som "Cleaner".

Frank

Dårlig film

Wayne

det optimale ud af denne thriller, som aldrig bliver rigtig spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.