Cookie- og Privatlivspolitik

Apollo 18

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Apollo 18
|

Filmen 'Apollo 18' er en science fiction-gyser om en mission til månen i 1970'erne, der blev aflyst af NASA.

Den sidste bemandede rumrejse til månen var ifølge de amerikanske myndigheder Apollo 17, men vedvarende rygter har længe hævdet, at en tophemmelig Apollo 18-ekspedition blev sendt af sted kort tid. Beviserne har dog aldrig kunne vises - før nu.

De forsvundne og meget omdiskuterede Apollo 18-optagelser, som NASA ihærdigt har benægtet eksisterer, kan nu ses i denne kontroversielle film, der i den grad bekræfter, at den officielle version sjældent er hele sandheden.

Alle optagelser, der vises i 'Apollo 18' er filmet af astronauterne selv og giver svaret på et af de mest afgørende spørgsmål blandt konspirationsteoretikere - hvorfor er mennesket aldrig vendt tilbage til månen?

Det er en film i stil med 'Paranormal Activity'.

'Apollo 18' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
2.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

"Apollo 18" er efter min mening bygget op omkring noget der kunne ligne en god ide! Hvorfor er vi egentlig ikke taget tilbage til månen?.. Man forsøger at svare på dette spørgsmål igennem historien, om den åbenbart ikke-aflyste Apollo 18-mission der i al hemmelighed landede på månen.

Desværre bliver den 90 min lange film til en hammer kedelig rumgyser. Med ideen om "found footage" og lånte effekter fra
Paranormal activity-filmene, fejler "Apollo 18" fuldstændig i forsøget på at skræmme os. Filmen giver overhovedet ikke den klaustrofobiske effekt, som en rigtig rumthriller skal kunne, og der er LANGT imellem de øjeblikke man bare kan kalde en anelse uhyggelige.

EmilDinedsenuser/1040524

det lyder lidt mærkeligt at en film kan være spænene, men ikke god, men det var apollo 18 altså. det dårlige var den, var at skuespillerne var så dårlige, filmen ikke var spor uhyggelig og fordi historien til sidst ikke gav nogle mening. det gode ved den, var at den var spænene, fordi jeg helt vildt gerne vil se hvem der overlever og hvad den slutter med1!1

Apollouser/1014768

Problemet er helt grundlæggende at man ikke stoler på sit eget projekt, og ikke tør lade der være huller i optagelserne, der kunne få os til at tro på at det hele ikke er i scene sat. Et par gange hopper man endda helt ud af illusionen for at sikre sig at vi rent faktisk fatter, hvad der sker. Det er bare ikke godt nok.

Film maniac

En elendig film, hvis eneste trækplastre er de altid spændende temaer om menneskelig rejsen i rummet og liv i rummet.
Filmens forsøg på at fremstå som en form for autentisk gengivende film, bliver filmens egen undergang. Filmen prøver i alt for høj en grad at skabe en slags konspirationsteori-stemning. Men det hele virker for påtvungen og man bliver ikke revet med. Selve plottet mangler også tyngde, man kender hele historien allerede ved at se den ellers ret korte trailer.
Desuden består hele det nervepirrende thriller/gyser-udtryk i simple chok-scener, hvor der ligepludselig hopper en sten/insekt frem.

//Film maniac

Frank

Dårlig film

Kimuser/435446

Ganske enkelt elendig fra start til slut. Plottet holder ikke, de klogeste hjerner er astronauter, men dem her må være undtagelsen, sjældent man ser så mange vanvittige beslutninger på så kort tid.

OG Hvis man vil have illusionen af at det er virkeligt, skal man ikke bruge en hovedrolle indehaver fra The Sanctuary......

Rædselsfuld, ikke i nærheden af The Blair Whitch, som i det mindste virkede. Det gør denne her ikke.

X

KOMMER DEN IKKE I DANSKE BIO'ER !!!! HVOR ER DET BARE LANGT UDE........

Anne

Hvordan kan man lave en film som kun består af optagelser astronauterne selv har filmet, når de nu aldrig kom tilbage til Jorden?

Reneuser/734775

Har læst et sted på nettet at nasa tager afstand fra filmen og at der ikke er videregivet nogen oplysninger derfra, så tror det er forfatterens fantasi der er baggrund for filmen... Om 24 timer skal jeg anmelde filmen, for der har jeg set den ! Glæder mig, og har gjort det længe ;)

Mads

I kino bladet står den til premere d. 15/9, hvad kan man regne med?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.