Cookie- og Privatlivspolitik

De tre musketerer

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.10.2011
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Three Musketeers
|

'De tre musketerer' er Paul W.S. Andersons fortolkning af Alexandre Dumas' kendte fortælling.

D'Artagnan (Logan Lerman) er en ung, frembrusende fyr, der slår sig sammen med de tidligere legendariske, men nu uheldsramte musketerer, Aramis (Luke Evans), Porthos (Ray Stevenson) og Athos (Matthew Macfadyen).

De må stå sammen - alle for én - for at besejre en smuk dobbeltagent og hendes onde arbejdsgiver, der vil overtage den franske kongetrone og starte en krig i Europa.

'De tre musketerer' har været filmatiseret en del gange, men den nye version byder på 3D og er instrueret af Resident Evil-bagmanden Paul W.S. Anderson.

Danske Mads Mikkelsen spiller skurken Rochefort, Milla Jovovich (Resident Evil) er Lady De Winter, Christoph Waltz (Inglourious Basterds) kardinal Richelieu, og Orlando Bloom spiller Herugen af Buckingham.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (204 votes)
4.3
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... langtfra en perfekt film, men skønhedsfejlene er tilgivelige, fordi det ganske enkelt er en film med god gammeldags gang i den og veloplagte skuespilspræstationer i både små og store roller... Ingen involverede synes på noget tidspunkt at tage hverken sig selv eller historien alt for alvorligt, og det bør vi som tilskuere heller ikke gøre. Det gælder bare om at tage 3-D brillerne på, stige om bord på rutchebanen og så ellers nyde turen. " (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... takket være det lamme manuskript og skuespillets mangel på dybde ender dét, som kunne have været årets 3D-oplevelse, paradoksalt nok med, at man forlader biografen med en flad fornemmelse." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... visuelt virkeligt veloplagt - og for en gangs skyld kommer 3D-effekten til sin ret - bl.a. i en svimlende flot fægtescene mellem D'Artagnan og Rochefort." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen vises i 3D-format - sikkert for at hive tilskuere i biografen - men formatet er ingen kunstnerisk berigelse, hverken æstetisk eller kreativt, og virker kun en smule kuriøst. Men film af den art skal der også være plads til. Den er hverken voldelig eller vulgær, heller ikke nedladende eller sarkastisk, men som eventyr ret så triviel." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Det hele er for glat og overfladisk, og handlingen har svært ved at holde fokus på Dumas' fortælling, som konstant forstyrres af latterlige sidehistorier..." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Purister kan klage, men filmen har hjertet på det rigtige sted. En ny tid tolker det klassiske stof i sit eget gebrokne slang af et filmsprog. Det er vel, som det skal være. Jeg var i hvert fald godt underholdt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

jacob

fed film i 3D den gik meget op til mine forventninger og jeg vil sige at den er værd at se

SMOjr

Hvad skal man næsten sige, trailerne så jo ganske lovende ud, og selve historien om de tre musketerer har jo altid været ganske underholdende. Bare ikke i denne film. Hele seancen starter udmærket og lovende, men allerede efter et kvarters tid begynder det hele at falde sammen. Selve kemien mellem musketererne virker falsk og iscenesat, og en skuespiller som Christoph Waltz er ganske enkelt spildt i en kedelig skurkerolle - selv Orlando Bloom passer ualmindeligt dårligt ind, og er enormt uinspirerende at se på som den overlegne hertug af Buckingham. I min optik er det faktisk kun Mads Mikkelsen der virker som en passende modstander, selvom hans engelsk ikke ligefrem er perfekt, så formår han stadig at skabe en mere skummel aura omkring sig. Kampscenerne er dog nydeligt iscenesat, og effekterne er fine nok, intet banebrydende. Jeg havde egentlig glædet mig til denne film, men øv for en skuffelse..

Antaeus

Et godt stykke fra den kvalitet, som vi ser i alle de ældre udgaver. Skal ses en søndag, hvor de har den på lejetilbud i videobutikken.

Wayne

men efter 3 minutter falder kvalliteten drastisk. Det er den ringeste musketerfilm, jeg har set. En masse bulder og brag, og effekter gør ikke en god film. Man forventer et eventyr i stil med Pirates of the Carribean, men får hverken charme eller ordentlig humor.

Movie-fanatic

Værste (...og DET siger en del!) "nyfortolkning" af Alexander Dumas klassiker NOGENSINDE!!!!!!!

Trods Kæmpescener, STORE postkort som baggrunde, og Mads Mikkelsen (HVAD h laver du dog HER?????) er DET her LIGE til Hollywood Hall of Shame!!!!!

Duelernede luftskibe (på størrelse med Hindenburg!!) og automatvåben, krydderet med en "WonderWoman"-version af Milady - en "Britney Spears"-klon som heltinde, Ninja-attack-scene i Venedig (WHAT???) og så uendeligt meget unødvendigt ændret i historien....at det bliver til en HÅN imod det forelagte materiale!!!!!

Mads Mikkelsen, har VIRKELIG dårlig smag, hvis DET her tyndbenede gylle, er hans karrierer værdig!

Jeff

I was quite surprised that this version of the Three Musketeers story was as faithful to the book plot as it was. It had the Queen’s necklace and Buckingham, but that’s where it ends. The rest is filled with ridiculous gadgets and flying ships. The fight scenes, though well staged, never seem to go anywhere. D’Artagnan and Constance are 2 of the most wooden performances I’ve seen on film in a long time. The glaring colours gave everything a cartoonish feel and the script felt like it belonged on the pages of a comic strip and not in a big budget movie. If you want to see how The Three Musketeers should be done, take a look at the 1973 version, which is perfect. Then again, I’d rather watch a few episodes of Dogtanian and the Three Muskehounds, than see this movie again… ;o)

Mikroloususer/10099

En film som klart har drengerøvsniveauet på sin plads og får det kvindelige køn til at makke ret under bifturen, men det var ligesom også det.

De tre musketerer er jo set mange mange gange før, og det virkede ligesom bare ikke rigtig at lave hele sceneriet endnu engang. Det virkede umiddelbart bare som en moderne fortolkning, hvilke det jo nok også i sidste ende var.

Historien er set før, og så var der ellers bare blive hældt en stor spand med 3D - effekter og andet gøglerisk udbytte udover det i forvejen lidt platte indhold. Ja.. så blev det vist sagt. Det hele var bare lidt for overdrevet og effektpåvirket.

Dog var jeg alligevel under filmen meget godt underholdt og kunne skam også godt se den igen. Der var jo masser af kamp, sværd, dristighed og smarte mandfolk, jo tak.. det skulle man da skamme sig over ikke at kunne lide!

Derudover så var Mads Mikkelse og selveste Orlando Bloom da også en ganske laber cocktail i dette musketervirvar - hvilket også får mig til at give den sidste stjerne!

En film der helt sikkert kan bruges til en filmaften eller en aften som bare er umulig og uden indhold.

3 stjerner herfra.

Mikrolous

kasper

Ja filmen er skam godt lavet og havde bestemt ikke ventet den ville køre striks efter dumas fortællinger.

Visuelt en flot film og den underholder skam hele vejen.
Dog kommer 3d ikke meget til sin ret i filmen.

Masser af action og humor, men havde altså forventet mere.
Da vinci har leveret alle gadgets i filmen og det er selvfølgelig et nyt tvist. Da det jo på ingen måde hører hjemme normalt i musketer film.

Jeg er dog skuffet over at man vil brygge så længe på den at der kommer en nummer to.

Jeg synes orlando blooms rolle er næsten værdiløs i filmen.

filmen kan ses men hitter ikke så meget som beregnet.
Vi må satse på toeren er bedre.

Malene Waage

Vi var to inde og se den, og vi synes, den var fremragende. Vi var godt underholdt, da filmen ikke tager sig selv for seriøst, og samtidig var der en god blanding af action og kærlighed, hvilket åbner for, at alle kan se denne film. På skuespiller fronten får man noget af det bedste, Europa har at tilbyde, da der ikke er meget mere end én amerikansk skuespiller i hele filmen, men det er selvfølgelig også rigeligt.
Den skal ses, jeg vil i hvert fald se den igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.