Cookie- og Privatlivspolitik

Priest

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.06.2011
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Priest
|

'Priest 3D' er en postapokalyptisk science-fiction-thriller, der foregår i en anden verden, der ligner vores. Og så alligevel ikke...

Denne verden er sønderlemmet af århundreders krig mellem mennesket og vampyrerne. Historien tager fart, da vampyrer efter mange års undertrykkelse vender tilbage og dræber en familie ude i ødelandet og kidnapper datteren.

Priest er en legendarisk kriger, der kæmpede og var med til at udslette vampyrernes dominans i Den Store Krig.

Kirken har den totale magt i den gigantiske overdækkede by, og da Priest hører, at hans niece er blevet kidnappet af vampyrerne, får han afslag til at genoptage kampen.

Priest bryder derefter sin ed til Kirken og drager alene ud i ødemarken for at redde sin niece eller dræbe hende, inden hun forfalder til en skæbne, der er værre end døden.

Inden længe får han følge af niecens kæreste og en af sine gamle kolleger og vampyrdræbere, Priestess. Men det går hurtigt op for dem, at de er oppe mod en helt ny race af vampyrer med en ny og skræmmende taktik.

’Priest’ er baseret på den koreanske tegneserie af samme navn og løst baseret på westernklassikeren ’Forfølgeren’ (1956) med John Wayne. Scott Charles Stewart instruerede også Paul Bettany i ’Legion’ (2010). 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (99 votes)
3.6
1.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... vil på en mere larmende end hvalpet facon gerne være både 'The Matrix', 'Mad Max' og 'Blade Runner' på en gang, men bliver desværre til noget, der blot ligner en inferiør film i 'Underworld'-serien tilsat motorcykler med turbogear. Slåskampene vises i 3D, men om så man tilsatte endnu flere dimensioner, ville nuancerne ikke komme af sig selv." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... på én gang voldsomt kedelig og samtidig smertefuldt distraherende. ... selv ikke et velspækket budget og en endeløs række af imponerende specialeffekter kan redde denne stinker." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Der er ingen formildende omstændigheder... Fælles for filmene [af Scott Stewart] er en eklatant manglende evne til at etablere bare en marginal spænding endsige et overbevisende univers..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Værst af alt er det dog, at der ingen som helst distance eller ironi er i dialogen, som er tåkrummende banal. Det er så komisk, at man må korse sig." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Glem alt om lækre vampyrer, der ligner teenage idoler. Her er vi back to basics. Vampyrer er nogle modbydelige dødbringende monstre, som kun ganske få særligt trænede mennesker - The Priests - kan hamle op med. Det er den klassiske historie om kampen mellem mennesker og vampyrer. Men Prist er herlig anderledes i både opbygning, scenografi og actionscener. Især indledningen og den første lille time fandt jeg ganske underholdende og interessant. Den holder desværre ikke niveauet hele vejen igennem og ender som en lidt over middel vampyrfilm.

Frank

Dårlig film

N Cuser/154055

Selv om man er til genren.......skrabes bunden.

Utroværdig -

handling

skuespil

effekter

vampyrer

Jeg troede aldrig jeg skulle se mig selv skrive dette, MEN her er en film der rent faktisk er dårligere en Twilight serien.

Wayne

.. film jeg har set iår. Jo, da ok action - men historien er tynd og den fænger ikke rigtigt.

Daniel

Der er ingen grund til at råbe med udråbstegn og bruge bandeord.

Jeg skriver ingen steder at Thomas' mening er "forkert", faktisk så har han helt ret i at Priest ligger på samme niveau som G.I.Joe, 2012 og Clash of the Titans. Det er næsten alle filmelskere enige i.

Så er det så bare hvad man syntes dette niveau er. Derfor opfordrer jeg, i min kommentar, folk til at tænke tilbage på disse film og på denne måde beslutte sig for om de vil se Priest 3D. Hvis de godt kunne lide dem, så vil de nok godt kunne lide Priest også, som jeg skriver.

Mine anmeldelser og kommentarer er udelukkende beregnet til at give folk tips omkring hvilket fim der virkeligt er pengene værd og hvilket der vil skuffe. Jeg vil såmænd bare være ked af det hvis folk der har hadet Legion og G.I.Joe læser Thomas' anmeldelse og derfor spilder penge på Priest og får en dårlig oplevelse. Mit mål er kun at hjælpe folk til de gode biografoplevelser, hvis de da mener mine råd er valide. Man må selvfølgelig gerne være uenig. :)

Hav en god dag, solen skinner :D

Henriette69

Lad dog for pokker folk ha' deres egne meninger om de film de har set, uden at du behøver rakke ned på dem.
Hvad i alverden giver dig ret til det???

Henriette69

og meget mere er der vist ikke at sige om det!!!
Øv, for en skuffelse :/

Daniel

Til Thomas, herunder;

5 stjerner til Priest? Ah, det giver faktisk mening fra en anmelder der giver 6 stjerner til samtilige twillight film (jeg kan forstå piger der kan lide dem, men som mand!), samt 6 stjerner til G.I.Joe - Rise of Cobra, 2012 og Clash of the Titans.

Til alle: Hvis du kan lide de her nævnte film så kan du måske også lide Priest.

Thomas the vampire

En udemærket og underholdende film

Danieluser/178923

Var inde og se Priest igår med to af mine venner. Det er til dato den dårligste film jeg længe har set. Paul Bettany er helt okay i filmen, men hans karakter er røvsyg, og historien er piv-elendig. Den starter fint, men dør efter 10 min.
Og at man dertil skulle betale 110 kr. for en billet og så varer filmen 85 min. Det er til grin!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.