Cookie- og Privatlivspolitik

Changing Lanes

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.11.2002
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Changing Lanes
|

I 'Changing lanes' kolliderer to biler på en motorvej og de to chauffører er hinandens diametrale modsætninger. Gavin Banek er en skrap ung jurist, der er partner i firmaet og Doyle Gibson er en ydmyg, stille mand af arbejderklassen.

Selv i en så alvorlig situation, hvor de begge heldigvis slipper uskadte, har Gavin så travlt med at ringe og informere sin forretningsaftale, at han tilbyder Doyle en blanco-check til at dække skaderne. Dette afviser Doyle imidlertid, da han er typen der mener, der bør være orden i sagerne og vil udveklse informationer, men presset og stresset benytter Gavin denne retskaffenhed som påskud til at flygte fra stedet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Det en god og sjov film, der gir et billede af en verden man lever i.Godt spillet hele vejen i filmen , men Ben Affleck som spiller på en måde et dumt svin , og Samuel L L Jackson spiller fortabt mand der ville gøre alt for sine børn, kan ses af alle

Frank

Okay film

Wayne

om den overlegne unge gut som er på vej frem, med alle midler. Et færdselsuheld rammer en mand som er på hastig vej mod bunden, og uheldet har afgørende indflydelse - så meget at han beslutter sig for hævn. Hvem vinder den på forhånd ulige kamp?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.