Cookie- og Privatlivspolitik

True Lies (1994)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
True Lies
|
Versioner: se alle
2D, Mørkekammerater - Event, Særvisning
|

'True Lies' (Livsfarlig løgn) er en action-komedie af James Cameron.

Arnold Schwarzenegger er special agent Harry Tasker, men for hans kone Helen (Jamie Lee Curtis), er han bare en kedelig computersælger.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

James Cameron formoder at lave noget som man ikke har set før som instruktør, og han gær det ganske glimmerene i denne gode film hvor også Arnold gør det godt.

Frank

Fremragende actionfilm

S. Rico

James Cameron kan vel nærmest ikke lave dårlige film, hvis man altså måler ud fra succes ved billetlugerne. Livsfarlig løgn leverer bestemt varen. Jeg vil dog alligevel påstå, at den ligger sidst i feltet ift. hans andre store kasse succes’er.

Tilføjelse 2020: har lige genset den og var totalt overrasket over, hvor godt den holder. Fantastisk sjov og underholdende action. Både Arnold og Curtis har genial komisk timing.

Wayne

Jamie Lee Curtis stråler som den forsømte husmor, der tror hendes mand er en kedelig computersælger og derfor indleder et forhold til den helt forkerte - det ændres der dog kraftigt på, og pludselig får hun rigeligt eventyr, da det viser sig at være løgn altsammen. Komedie i et højt tempo.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.