Cookie- og Privatlivspolitik

Black Hawk Down (2001)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Black Hawk Down
|

'Black Hawk Down' handler om den 3. oktober 1993, hvor det amerikanske militær indsatte et hold elitesoldater i Somalias hovedstad, Mogadishu.

En operation, der skulle have varet en time, tog i stedet 15 af slagsen, og de amerikanske soldater blev omringet af fjendtlig militia, mens deres Black Hawk-helikoptere blev skudt ned. Operationen var en fatal fejl med mange dræbte.

'Black Hawk Down' vandt Oscars for Bedste klip og Bedste lyd.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (50 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Men ikke så meget person karakteristik. Jeg står lidt af, når man ikke når at få en ordentlig introduktion til filmens hovedpersoner. Konsekvensen er, at action scenerne bliver lidt ligegyldige. Og det er mega svært at se forskel på de ensklædte soldater i fuld udrustning.

gyldenløve

black hawk down er en fantastisk film med en masse flotte eksplosioner scener og nogle fantastiske skuespillere et mesterværk

Frank

Fremragende Action Drama

Wayne

Det er vel det evige spørgsmål til krig. Det er sjældent at se Ridley Scott lave en film, som foregår i real tid - i stil med 24 timer. Men det fungerer overbevisende, og næsten lidt for realistisk. Grusomt - og sørgerligt, men afgjort nødvendigt. Fremragende film, bedre end Hurt Locker.

Lars Michael

en super god film.

Kian

god ud

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.