Cookie- og Privatlivspolitik

Marley & Me

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
27.03.2009
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Marley & Me
|

Fra instruktøren bag 'The Devil Wears Prada' kommer filmatiseringen af bestselleren 'Marley & Me'.

Owen Wilson og Jennifer Aniston spiller det nygifte par John og Jenny Grogan, som flytter sydpå til en ny, solbeskinnet tilværelse i Florida, hvor de bliver ansat som journalister på hver sin avis og køber deres første hus.

De overvejer at få børn, men anskaffer sig indtil videre en lille, nuttet golden retriever, som får navnet Marley. I løbet af ingen tid bliver den til en 50 kg tung damptromle af utæmmet energi og forvandler deres hjem til et katastrofeområde.

'Marley & Me' er en livsbekræftende historie fortalt med både alvor og humor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (812 votes)
4.3
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Har man ligesom amerikanerne brug for lidt harmløs hygge i disse krisetider, er 'Marley and Me' et godt bud." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Jyllands-Posten

  "... historien fortaber sig i hundekunster og synes selv, at de er noget så grinagtige, hvad de ikke er. tværtimod de er langsommelige, platte og pinlige." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... køteren kommer uvægerligt til at fylde så meget, at den lille, fine film om det moderne familielivs paradokser skubbes ud af kurven." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Snart sagt alle vil se den med glæde... Det er mainstream, når mainstream er bedst." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Der er Nogle af de sødeste hunde scener som man bare elsker, også er der den lidt kedelig historie som gør at filmen kun for 3 stjerner.

Wayne

Meget rørende film, som fantastisk godt beskriver hvad det indebærer at have hund. Det er ikke en komedie, men en meget velafballanceret film, der samtidig handler om tilblivelsen af en familie. Se den.

Birgitte

Jeg syntes det er en helt fantastisk sød film som både får en til at grine og græde. I god film for hele familien. Både en film med tøserne men også en for resten af familen. Rigtig god. vil klart anbefale den.

Maria Hasselgaarduser/557058

sukkersød.. Aniston er overvurderet

Mieuser/530729

Man bliver underholdt

Muggauser/8186

I starten tænkte jeg, at det var tyndt, at lave en film over en hund, men det tog jeg straks i mig. Den er fandeme sjov :)

Det virker, selvom filmen noglegange er tæt på at vakle, men den er faktisk rimlig i orden. Værd at se. Lidt anderledes film

Jonasuser/288941

Den var en rigtig god film faktisk. og helt sikkert en man skal se med sin kæreste/kone/mand. den har en sød humor, med familie skabelse og sorger.
helt klart en hunde film.
Jeg kunne godt lide den
4 stjerne for en sjov, sørgelig og romantisk hunde film

Charlotte / Chela

Jeg synes filmen er rigtig god..

Jeg fokuserede ikke så meget på selve hovedpersonerne og deres forfremmelser i deres liv.

Men mest på Marley, som jo er en stor del af historien, han er lidt af en ballade mager, men når alt kommer til alt, er han den som holder hele familien sammen. det ses til sidst i, filmen..

Maria Rahbek Bach

Supér skøn film !".. skal ses!

lkælkæluser/14364

En god film, men er baseret på fiktion.
Filmen er god, den kan få en til at fælde en tåre, eller en til at dø af grin.
Hundene er en stor del af handlingen da den nærmest er hovedpersonen, og får tingene til at ændre handlingen fuldstændig. Synes at det er forkert at instruktøren bruger nogle kendte skuespillere som man kender fra komedier, og skulle i stedet have brugt nogle andre. Da det måske kunne have fået filmen til at være mere realistiks, i stedet tænker andre den er "Fake".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.