Cookie- og Privatlivspolitik

Seven Psychopaths

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2012
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Seven Psychopaths
|

I komedien 'Seven Psychopaths' kommer manuskriptforfatteren Marty (Colin Farrell) grueligt galt afsted.

Ved en fejltagelse blandes Marty ind i en kidnapning af gangsteren Charlies (Woody Harrelson) elskede Shih Tzu hund, foretaget af Martys skøre venner Billy og Hans (Christopher Walken og Sam Rockwell).

'Seven Psychopaths' er instrueret af Martin McDonagh, manden bag 'In Bruges' (2008).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
3.9
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Seven Psychopaths' er en rablende morsom og rimelig rå pastiche over psykopat-thrilleren. (...) Som fortællingen skrider frem, får man dog mere og mere følelsen af, at 'Seven Psychopaths' er stærkest som idé." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  Her har vi en film, som har ordene "kommende kultklassiker" skrevet hele vejen over plakaten. Sjovt, voldeligt og dybt originalt. (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  Filmen minder i sin stil om Guy Ritchies tidlige film, og der er en snert af Tarantino-inspiration; bedst kan den vel beskrives som en selvbevidst og kæk drengerøvsleg. (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Ikke ueffent og ikke umorsomt. Bare så helt ubegribeligt postmoderne passé." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er morsomt, makabert og meget begavet. Seven Psychopaths bliver dog også selvkommenterende på en anstrengt facon, som balancerede bedre i 'In Bruges'. Metafilmen skal helt sikkert ses, hvis man holder af genrer og selvironi." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KYLLE

Med det cast er det da et must at se den

Bunnykill

Tom Waits og de andre fik mig ned i knæ skrig af fryd det her er så fantasik please lov de sender den i Randers det kan for pokker ikke kun være Far til fire og Hvidsten gruppe de skal viser som tider må der godt komme nåde godt "ud over Batman " kvalitet forpligter

belle

Jeg krydser fingre med dig! Men jeg kunne godt tro at den er for "smal" til mainstream-Randers. Og hvis den vises i KGBio, så er det først en gang til næste år.

Stine

Den kunne godt blive en potentiel julebasker.

Wayne

In Bruges var en lettere syret og skæv historie. Colin Farrel er med igen - og en af mine all-time favoritter Woody. Resten af castet ser også spændende ud. Det bliver en absolut must-see.

Bjerg

Woody er også én af mine personlige favoritter!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.