Cookie- og Privatlivspolitik

Universal Soldier: The Return

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Universal Soldier: The Return
|

Universal Soldier II er opfølgeren til den første film af samme navn om soldater-cyborgen Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), der - stik imod sin programmering - får følelser og moral og sætter sig op imod sine kyniske overordnede.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
3.4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Den første film af slagsen, som faktisk var ret så underholdende og havde en flig af nostalgi og 90'er charme er her skubbet i baggrunden for efterfølgeren, der ikke har den samme charme og føles lidt malplaceret.

Tror det handlier lidt om instruktørens visioner, men de blev ikke indfriet hos mig ihvertfald. Filmen bliver til tider plat og nærmest komisk dårlig fremfor den første som havde en snert af seriøsitet.

Filmen bringer undervejs gode action elementer, men det hele virker meget indøvet og ret langsomt, set i bakspejlet. Filmen er underholdende og ret klichefyldt, men det vil være som en engangs hændelse. Når du har set den vil du på en og samme tid føle dig underholdt, men også undre dig over om det tiden værd.

Hvis du elsker action med Van Damme går du ikke galt i byen. Det er ikke hans bedste præstation, men ej heller hans dårligste.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.