Cookie- og Privatlivspolitik

Syv liv

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.02.2009
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Seven Pounds
|
’Syv liv’ er på én gang et drama og en overraskende kærlighedshistorie.

Will Smith spiller Ben Thomas, en mand med en mystisk fortid, der bærer på en skæbnesvanger hemmelighed.

Ben Thomas iværksætter en hemmelig plan, der for altid vil ændre syv totalt fremmede menneskers liv. Disse syv har alle brug for hjælp, og er omhyggeligt udvalgt til Bens plan.

Rosario Dawson ses som Emily Posa, den livsbekræftende hjertepatient der bringer et forstyrrende element ind i Bens liv, da hun trænger igennem hans emotionelle panser og vender op og ned på hans livssyn.

Filmen stiller spørgsmål om liv og død, fortrydelse og tilgivelse, forholdet til fremmede mennesker, venskab, kærlighed og frelse. Den er instrueret af Gabriele Muccino, som tidligere også har instrueret Will Smith i 'Jagten på lykke'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1106 votes)
5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "... et vellykket eksempel på, at Hollywood kan lave film efter europæisk art house-tradition med dybe lag og oplæg til eftertænksomhed". (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Er man dog indstillet på to timer i kleenex-land, så rammer 'Syv liv' faktisk plet". (Nikolai Schulz) ()

 • Ekstra Bladet

  "... så fuld af kunstige sødestoffer, at kvalmegrænsen ret hurtigt indfinder sig." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "... tager sig selv alt for gravalvorligt i en film, hvor alle de mest tragisk-rugende scener domineres af en Will Smith med de muskuløse brune overarme i dekorativ kontrast til den kridhvide undertrøje". (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maverickuser/798561

Jeg er helt enig med anmelderne - især Kim Skotte fra Politiken. Det er en gang pladder fra ende til anden. Hele præmissen er kunstig, fordi intet realistisk menneske i længden ville påtage sig skylden for den ulykke, filmen baseres på. Skyldfølelse bearbejdes - og i dette tilfælde er der tale om en reel ulykke uden skyldige. Dermed bliver resten en overdreven kunstig kulisse og skuespil, som bare er kedeligt og reelt åndsvagt. En stjerne for idéen dog - ikke for Will Smiths optræden...

Julie K

Jeg kan ikke være mere uenig med anmeldelserne fra Politiken, Ekstrabladet og BT, men det er jo også mænd og denne film er inde og røre ved noget i os som mænd ikke besidder. Jeg syntes det er en meget rørende film om en der vil prøve at give tilbage hvad han har taget.

Mike

Virkelig rørende film.

Spetsnaz

Jeg sys filmen var uovertruffen og helt fantastisk!

Jeg var tryllebundet og sad med tårer i øjnene gennem filmen. En fantastisk film, om en mand som bare vil gøre det hele godt igen...

"because you're a good person even when you don't know people are watching"..

Wayne

Ja det kan han - for Men in Black 2 var ikke ret god.

Men det er sjældent - og dette er bestemt ingen undtagelse. Man skal afgjort være til den type film hvor tårerne får frit løb - ellers skal man holde sig væk! Denne film har måske det slemmeste plot, når det drejer sig om følelser. Men se den hvis du tør - slutningen er grum.

Bjerg

Jeg blev positivt overrasket og slutningen var fantastisk god og rørende.
Dog var det kun den sidste halve time ca, som var det vær.

Derfor kan jeg ikke give den mere end 3 stjerner, da en slutning ikke kan redde en hel film som desværre var for kedelig i længden [fulstændig som Jagten På Lykke, som jo også er en Will Smith film].

ØV ALTSÅ!

Kian

er en af mine yndlings skuespillere.

Kian

.,

Fbarbesuser/244560

Gad ikke se den færdig og typisk amerikansk

Louiseuser/519656

Jeg ville udelukkende kun se denne film på grund af Will Smith er med. Jeg så den uden meget lidt kendskab til historien, og det er jeg glad for.
Hvis du vælger at rive dig med, og se filmen for det den er, nemlig en smuk fortælling om livets forskellige skæbner. Jeg synes det var en smuk film, der først falder på plads til sidst. den første halve time sad jeg og var helt rundforvirret, med da jeg lod mig rive med, og ikke mindst begyndte at beundre Will Smith præstation blev den bedre, og bedre. De professionelle anmeldere melder den dårligt, grundet det er en oplagt tudefilm! Ja det var en tudefilm, for mit vedkommende men min kæreste, hvis ynglingsfilm er transformers, synes også at filmen havde en mening, og et budskab.
God film!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.