Cookie- og Privatlivspolitik

People Like Us

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.11.2012
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
People Like Us
|

I dramaet 'People Like Us' dør Sams far, og da han kommer hjem til begravelsen efter en lang periode uden kontakt, håber han i det mindste på en mindre arv, der kan hjælpe ham ud af det seneste bekneb.

Der er dog intet at komme efter, for i et brev har faren efterladt alle sine penge til en dreng ved navn Josh Davis - en fuldstændig ukendt person for Sam (Chris Pine). Det viser sig, at den hårdtprøvede Josh er søn af kvinden Frankie (Elizabeth Banks), som Sam mistænker for at være sin egen ukendte søster.

Uden at fortælle hvem han egentlig er, og uden at have givet arven videre til den retsmæssige ejer, tager Sam kontakt til den lille familie, som han udvikler et venskab til.

Chris Pine og Elizabeth Banks hører efterhånden blandt de veletablerede navne i Hollywood, og de spiller over for hinanden i selskab med den rutinerede Michelle Pfeiffer. 

'People Like Us' er skrevet og instrueret af Alex Kurtzman, der debuterer som spillefilmsinstruktør, men som tidligere har skrevet manuskript til store blockbusters som fx 'Mission: Impossible III' (2006) og 'Star Trek' (2009), hvor sidstnævnte også havde Chris Pine i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.5
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... [har] et langt større hjerte end talent for at fortælle en historie. [...] Skuespillere langt over gennemsnittet for denne type film redder, hvad reddes kan, men mere end en forsigtig anbefaling går dog ikke an." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... kan bestemt ikke sige sig fri for melodrama og adskillige klichéer. Men historien er sød, skuespillerne klikker, og så er hele herligheden instrueret og filmet med en charmerende og menneskelig rytme, der går lige ind i hjertet." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... har mange fine takter og gode enkeltstunder. [...] lidt for rundhåndet med sukkerskålen, og det hele sovser til i violiner og staveplade-føleri. Synd og skam, for 'People Like Us' har egentlig en ganske fin kernehistorie samt gode præstationer..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... krabber rundt i kvalmecenteret, der dog til gengæld ligger faretruende tæt på tårekanalerne... Men en fuldbyrdet grådkvalt katarsis får man aldrig, og dermed holdes man fast i det halvpinlige føleri." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Der er fine anslag, men Kurtzman lader sig for let friste af det lille ekstra lag klæbe-klistre... Chris Pine i hovedrollen spiller fersk-følsom med rødrandede øjne som køn dusinvare. En bedre Sam ... kunne have været nøglen til at forvandle 'People Like Us' fra føle-light til vedkommende drama." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vanessa

Den ser sød ud, regner med at ville se den.

louise

Virkelig god og livsbekræftende film. Jeg så den igår og elskede den fra start til slut.
Filmen fortæller smukt hvor stærke bånd og kærlighed der er mellem søskende.
Sød historie og all around godt skuespil.
Vil stærk anbefale den :)

since84user/12622

Så den for et stykke tid siden, og kan godt anbefale den. Fin feel good film.

Stine

rigtig feel good film, som er rar at hygge sig med en kold novemberaften.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.