Cookie- og Privatlivspolitik
Channing Tatum skal måske instruere 'Magic Mike 2'

Channing Tatum skal måske instruere 'Magic Mike 2'

- hvis stripperfilmen altså bliver til noget

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Kombinationen af romantik og muskuløse mandeoverkroppe smurt i olie overgik de flestes forventninger, og den syv mio. dollars dyre Magic Mike har indspillet 113 mio. dollars i USA alene. Herhjemme har filmen solgt 42.195 billetter.

Det er derfor ikke underligt, at filmskaberne vil følge op på succesen med en efterfølger. Hovedrollen fra etteren, Channing Tatum, er lige nu på tale til at instruere 'Magic Mike 2'. Idet plottet er løst baseret på Tatums egen fortid som stripper, er det heller ikke helt ude i hampen at give ham mere ansvar.

Channing Tatum kommer til at få en medinstruktør i form af Steven Soderberghs (etterens instruktør, red.) producer gennem mange år, Reid Carolin, der også skrev manuskript til 'Magic Mike'.

Carolin afslører, at 'Magic Mike 2' lige nu kun er i planlægningsfasen, men at der muligvis bliver tale om en road movie.

- Vi taler meget om det, du ved. Vi har en historie, og den er virkelig skør og sjov. Det er en slags road movie, hvor en gruppe strippere mødes igen. Det er mere en bred komedie. Jeg ved ikke, om den bliver til noget eller ej.

'Magic Mike 2' har altså ikke fået grønt lys endnu, men så snart Channing Tatum har givet Broadway-versionen af etteren luft under vingerne, har han igen tid til at koncentrere sig om filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kongstad

Håber virkelig der kommer en 2'er...:D
Men Historien kan de godt gøre bedre... og lave strip-scener i gennem hele filmen og ikke "kun" i starten...
Og alle de mandlige roller skal være besat af de samme som 1'eren...

AufVideoSehen

Hvis der skal laves en Expendables med kvinder så skal vi vel også have en Magic Mike med kvinder. Og det er sikkert også meget nemmere. For de fleste mænd er ikke så kræsne og kræver ikke så meget af historien ;-)

Stine

er det nu man skal grine eller græde. Det er da altid glædeligt, at det nævnes, at den eventuelt kommende film skal være en mere bred komedie. De må godt arbejde mere på historie, for strip alene kan altså ikke bære en hel film.

Carluser/917403

First I would add that I didn't see the first one.
But I get a bad taste in the mouth, every time an actor gets the idea of directing, kinda like when a singer starts acting... I don't know yet, it might be good, but I generally get a bad feeling about this sort of thing.

Ting

Jeg ville absolut ikke have nogen imod at der kommer en 2'er.
Men de må virkelige VIRKELIG gerne gøre historien bedre.
Ja strippe scenerne er helt vild gode men historuen var bare...UGH

Wismar

Cool, det bliver spændende, hvis det sker! Kunne da være mega fedt.
hvis han så stadig har hovedrollen! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.