Cookie- og Privatlivspolitik

Case 39

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Case 39
|
Renée Zellweger spiller i gyseren 'Case 39' socialrådgiver Emily Jenkins, som selv synes hun efterhånden har set det meste tilværelsen kan byde på. 

Hendes opfattelse ændrer sig dog brat, da hun møder den 10-årige Lillith Sullivan, som hun redder fra hendes forældre, da de forsøger at dræbe hende.

Emily beslutter sig for selv at tage sig af Lillith, indtil hun kan finde den rette plejefamilie til hende, men snart begynder den grufulde sandhed om Lillith at gå op for Emily.

'Case 39' er instrueret af Christian Alvart (Pandorum).

Filmen er ikke planlagt til premiere i biografer tilknyttet kino.dk.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Ondskaben bor i udtrykket for det uskyldige.

Den er dog langt fra den mest skræmmende film, jeg har set.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Cecilie

Filmen handler om en djævlebesat pige, og dette taget i betragtning, er filmen sammenlignet med andre i samme genre, rigtig fin. Den virker ikke alt for urealistisk, og den er forholdsvis let at indleve sig i. Dog vil jeg sige den til tider grænser sig til at være plat. Den har gode chokeffekter, og dette er med til at man bevarer interessen og spændingen. Måske er det en fordel at se den i biografen, men da den er udkommet på DVD og ikke bliver vist (endnu) i DK (vistnok?), er det ikke helt muligt..

S. Rico

Lækkert med en gyser om djævlebesættelse, der slet ikke ligner de mange andre derude. Man får jo ligefrem sympati for den lille pige, og så er skuespillet i top. Den mangler dog et mere udspekuleret plot eller tvist til at den kan score mere end lidt over middel.

Kian

,1.-2

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.