Cookie- og Privatlivspolitik

Ice Age 3: Dinosaurerne kommer

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
01.07.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
|

I filmseriens tredje omgang, 'Ice Age: Dinosaurerne kommer', begiver flokken sig ned i en forunderlig underjordisk verden.

Her kommer de i nærkontakt med dinosaurer, må kæmpe mod såvel vild flora som glubsk fauna og møder en nådesløs, énøjet, dino-jagende væsel ved navn Buck.

Manfred og Ellie venter sig og afventer spændt deres baby-mammuts ankomst til verden.

Dovendyret Sid ryger ind i genvordigheder, da han stifter sin egen umage familie efter at have fundet nogle dinosaurusæg.

Sabeltigeren Diego er bekymret for, om han er ved at blive for "blød" af at være så meget sammen med sine venner.

Scrat er denne gang, foruden sin evige mission - at få fingre i det agern, der altid smutter fra ham - oppe imod en kvindelig agernsamler, et møde der måske kan føre til ægte kærlighed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1888 votes)
4.6
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Kan nydes mindst lige så meget af voksne som af børn, for dens verbale humor er begavet, og den er lavet med et stilistisk artisteri, der er fuldstændig forbløffende." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... absolut en fin og værdig afslutning for de søde, sjove dyr, men forhåbentlig er det også deres sidste optræden på biograflærredet." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "For de voksne er der et par spredte latterudbrud at hente, men så heller ikke meget mere - men hvad gør det, så længe poderne stadig hopper og jubler?" (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Der er fnis for alle pengene." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christina

Synes Ice Age 3 er rigtig god, men må nok indrømme at 1 og 2érn er bedst. men sådan er det vel med de fleste film, når der laves en 3ér.

kan bestemt anbafales at se.

Marianneuser/561114

Etteren var jo genialt sjov, så forventningerne var store - filmen levede fint op til forventningerne - kan klart anbefales.

Bettina Stormuser/718056

Fantastisk film! - vi kan næsten ikke vente til, at den kommer på dvd.

John

Har man set de 2 foregående må man ikke gå glip af denne efterfølger.
Den har endnu en gang en god fængende historie og stemmeskuespillet og karakterne er som altid (fristes man vel til at sige) helt i top.
Men synes dog at humoren halter lidt efter i forhold til de 2 andre og spørgsmålet er om konceptet ikke snart er ved at være opbrugt. Giver alligevel 4 stjerner da serien uden tvivl stadig er en af de bedste inden for animation.

karina

den avar god og sjov, selv synes jeg de andre var bedre, men ungerne grinede og det var jo det det heloe egentlig handler om.At de har haft en dejlig oplevelse.

Kattesjovuser/423704

Sød film . filmen kan godt ses , selvom at man ikke har set de andre 2 film . Børnene vil elske denne film .

mikkeluser/608988

der skulle være mere drama det skulle jo være en sjovdrama film

Ankh69user/466057

Synes den er god, men mon ikke 3 film er én for meget?

karina

En god film for både børn og voksne. Der var en del voksenreferencer som gjorde den underholdende også for voksne. Karaktererne var rimelig nuancerede for en børnefilm, men ikke for komplicerede til at børnene ikke kunne følge med. I det hele taget underholdende to timer for hele familien.´

N Cuser/154055

Historien er ikke gennemtænkt og mangler den originalitet der var i de to første film. Jeg manglede helt klart også noget nytænkning i denne film, en god joke bliver let tør når den bliver fortalt 1,2,3 gange, derfor virker ice age 3 også som det den er.....søgt.

Jeg ville nok have været bedre underholdt hvis de havde givet historien et twist / en ny fortællerstil/ eller i det mindste have ladet der ske en større karakterudvikling fra film 1-3 end tilfældet.
I stedet er det tydeligt, at man her har valgt at "malke koen" og ride på bølgen af succes fra de to tidligere film, og det er en skam.

Øv øv, jeg skulle have nøjes med at se traileren

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.