Cookie- og Privatlivspolitik
Afdanket Hollywood-stjerne i Trier-film

Afdanket Hollywood-stjerne i Trier-film

Endnu en skuespiller tilslutter sig 'The Nymphomaniac'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Christian Slater var i 1990erne en af Hollywoods største talenter med film som En vampyrs bekendelser og True Romance på CV'et. Men siden er karrieren gået ned ad bakke for den nu 43-årige Slater.

Ikke fordi han er holdt op med at lave film - tværtimod, han medvirker i seks (!) film i 2012 - men fordi de film, han medvirker i nu om dage, er temmelig langt fra en dansk biografpremiere.

Man kunne nævne suspekte titler som 'Alone in the Dark', 'Hollow Man 2' og 'Guns, Girls and Gambling'. Sidst han var i de dansk biografer, var i ensemble-filmen Bobby fra 2006.

Nu får Slater igen lov til at florere i de danske biografer. Han er blevet castet til en rolle i Lars von Triers kommende film, 'The Nymphomaniac'. Dermed slutter han sig til en stærk rolleliste bestående af bl.a. Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf og Stellan Skarsgård.

Charlotte Gainsbourg har hovedrollen som en 50-årig kvinde, der tænker tilbage på sit liv og seksuelle udfoldelser. Det sker gennem otte flashback-kapitler (ingen Trier-film uden kapitler). Slater har fået rollen som Gainsbourgs far som ung mand.

The Nymphomaniac har endnu ikke fået nogen premieredato, så inden da kan man opleve Slater i actionfilmen Bullet to the Head den 31. januar 2013.

Er dette mon den fallerede stjernes genkomst?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Tror det der menes er at han på trods af at medvirke i en del film årligt altid ender i nogle dårlige produktioner som udgives direkte på dvd uden biograf premiere, det sker for en del skuespillere og senest har man set det ske for De Niro også !
Men nu mener jeg dog aldrig at Slater har ligget blandt de tunge drenge på skalaen...Han har da medvirket i et par ok film,(True Romance, Very bad Things, Interview with a vampire og The name of the Rose) men godt nok meget makværk for det meste, så hvorfor ikke hoppe på Von Triers makværk, ligeledes !!

Martine

"Men siden er karrieren gået ned ad bakke for den nu 43-årige Slater.

Ikke fordi han er holdt op med at lave film - tværtimod, han medvirker i seks (!) film i 2012 - men fordi de film, han medvirker i nu om dage, er temmelig langt fra en dansk biografpremiere."

Så fordi Slater ikke når over til bette Danmark så er hans karriere gået ned ad bakke.. mmm.. jaa, ok, sådan kan man også sige det - men det er jo pænt forkert.. Især når I selv skriver han medvirker i seks film..

ps. Jeg glæder mig virkelig til at se Triers film.. Bliver hele tiden positivt overrasket over valget af brilliante skuespillere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter